Ana SayfaKredilerTEB’den Uygun Ödeme Planları ile Anında 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

TEB’den Uygun Ödeme Planları ile Anında 10.000 TL İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası (TEB), müşterilerine özel çözümler sunarak, onların bireysel harcamaları için anında ihtiyaç kredisi kampanyası sunuyor.

TEB Anında ihtiyaç kredisi faiz oranları sabit olup, yüzde 1.80’dir. Sabit faizli ihtiyaç kredisi sunan banka, 36 ay vadeye kadar da ödeme planı imkanı sağlıyor.

Müşteriler ihtiyaç kredisi başvurusunu hem banka şubelerinden hem de bankanın internet sitesinden hızlı bir şekilde yapabilmektedirler. Banka şubelerinden yapılan başvurularda nüfus cüzdanı ya da sürücü belgesinin fotokopisi, gelir belgesi ya da maaş bordrosu ilce birlikte ikametgah belgesinin getirilmesi gerekiyor. Üzerinde T.C. kimlik numarası yazmayan nüfus cüzdanı ile sürücü belgesi geçerli olmayıp, serbest meslek sahiplerinin ise son 3 yıla ait olan bilançolarını, vergi levhalarını ve ticaret sicil gazetelerini getirmeleri gerekiyor. Bankanın internet sitesi üzerinde yapılan başvurularda ise kredi başvuru formunun eksiksiz bir şekilde doldurulması gerekiyor. Kredi onayında ise müşterilerin yine gerekli evrakları alıp, banka şubelerine gitmeleri gerekiyor.

Müşteriler krediden gayrimenkullerinin tapularını gösterip faydalanacaklarsa da söz konusu taşınmaz malın ekspertiz raporu oluşturulur. Bu kapsamda ekspertiz ücreti ile ipotek tesis ücreti tahsil edilir.

TEB’den 10.000 TL İhtiyaç Kredisi

TEB’den temin edilen 10 bin Türk Lirası ihtiyaç kredisi için düzenlenen 36 ay vadeli geri ödeme planında yüzde 1.80 faiz oranıyla aylık ödenmesi gereken kredi taksit ücreti  402,48 Türk Lirası, toplamda ödenecek tutar ise 14 bin 489,29 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Aynı kredi tutarı 24 ay vadeli ödeme planı ilce temin edildiği zaman ise aylık kredi ödemesi 538,34 Türk Lirası, toplamda geri ödenecek tutar ise 12 bin 920,21 Türk Lirasına tekabül etmektedir. Ekspertiz ücreti ortalama 608 Türk Lirası, ipotek tesis ücreti ise ortalama 206 Türk Lirası olmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.