Ana SayfaBanka İş İlanlarıŞekerbank KOBİ Bankacılığı Müşteri Temsilcisi Alımı Yapacak!

Şekerbank KOBİ Bankacılığı Müşteri Temsilcisi Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank, Akdeniz şubesinde görevlendirmek üzere İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerinden mezun olan banka personel alımları yapacak.

Şekerbank Personel Alımları

KOBİ Bankacılığı Müşteri Temsilcisi alımları yapacak olan Şekerbank, banka iş başvurusunda bulunacak tüm adayların üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bölümlerinden mezun olmalarını, en az 3 sene de KOBİ Bankacılık iş kolunda Portföy yönetmiş pozisyonda olmalarını istemektedir.

Bankanın tüm KOİ ürünlerinin müşterilere tanıtım, pazarlama ve satışlarının yapılması ile birlikte faaliyetlere ilişkin olarak tüm hedeflerin, verimliliğin ve müşteri portföyünün geliştirilerek artırılmasının sağlanması, banka politikası çerçevesinde uygun hedef müşterilerin tespitleri gerçekleştirilerek müşteriler ile kalıcı bir çalışma ortamının sağlanması görevleri yapılacak olup, söz konusu görevlere ilişkin olarak da tüm adayların takım çalışmalarında başarılı, uyumlu olmaları istenmektedir.

Yayımlanan banka iş ilanı için tüm adayların insan ilişkilerinin iyi olması, iletişimlerinin kuvvetli olması, kendilerine her zaman güvenmeleri, satış yeteneklerinin gelişmiş olması, zaman yönetimi konusunda başarılı olmaları, analitik düşünme yeteneklerinin gelişmiş olması, sorumluluk bilinçlerinin gelişmiş olması istenmektedir.

Adaylar esnek çalışma saatlerinde istihdam edilecek olup, tüm adayların bu çalışma sistemine uyum sağlayabilecek pozisyonda olmaları, erkek adayların ise askerlik görevlerini yerine getirmiş olmaları istenmektedir.

Aynı zamanda da adaylar Antalya’da istihdam edilecek olup, bu lokasyonda ikamet etmeleri ya da ikamet edebilecek durumda olmaları istenmektedir.

Banka Personel Alımları için Son Başvuru Tarihi Ne Zaman Son?

Yayımlanan banka iş ilanına son başvuru tarihi 7 Mayıs 2018’dir.

Şekerbank tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/sekerbank-kobi-bankaciligi-musteri-temsilcisi-akdeniz-2002086

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.