Ana SayfaGündemVakıfbank'a Ödül Yağdı!

Vakıfbank’a Ödül Yağdı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank bol ödüllü bir dönem geçiriyor. Varlık Fonu’na devredilen banka, Stevie Ödülleri’nden 6 tanesini, Global Brands Magazine ödüllerinden de 2 tanesini arşivine ekledi.

Global düzeyde ün sahibi olan, uluslararası iş dünyasında en prestijli ödüller arasında gösterilen Stevie Ödülleri’nin 6 tanesi Vakıfbank’a verildi. Aynı zamanda İngiltere’nin en saygın dergileri arasında yer alan Global Brands Magazine de iki farklı dalda ödül için Vakıfbank’ı seçti.

Bir Ürünle Birçok Kategoriye Ödül Yağdı!

Stedive Satış ve Müşteri Hizmetleri Ödülleri bu yıl on ikinci defa düzenlendi. İki farklı ürünüyle toplamda 6 adet ödül almayı başaran Vakıfbank, Global Brands Magazine’den de iki farklı dalda birincilik ödülü aldı. Vakıfbank Mobil Saha Satış Uygulaması, Stevie Ödülleri arasından Yılın İş Geliştirme Başarısı kategorisinde, Satıştaki Teknolojinin En İyi Kullanımı kategorisinde, Satış ve Pazarlama Mobil Uygulama kategorisinde, Yılın Başarı Bazında Satış Büyümesi kategorisinde ve Pazarlama Çözüm kategorisinde ödül almayı başardı. Aynı zamanda Kredili Mevduat Hesabı ve Taksitli İhtiyaç Kredisi Eğilim Hesaplama uygulaması da Vakıfbank’a Yılın İş Geliştirme Başarısı kategorisinde bronz ödül getirdi.

Vakıfbank’a Global Brands Magazine tarafından verilen ödüllerden bir tanesi de En İyi Bankacılık Markası ödülü odu. Vakıfbank Spor Kulübü’nün 2017 FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası ve 2017 CEV Şampiyonlar Ligi’nde aldığı namağlup şampiyonluk da bankaya Avrupa’nın En İyi Spor Sponsorluğu alanında ödül getirdi. Vakıfbank Spor Kulübü’nün müzesinde iki adet kulüpler dünya şampiyonluğu, üç adet Avrupa şampiyonlar ligi şampiyonluğu olmak üzere toplamda yedi adet uluslararası kupa bulunurken, kulüp aynı zamanda elde ettiği 73 maçlık galibiyet serisi sayesinde dünya rekorunu da elinde bulunduruyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.