Ana SayfaBanka İş İlanlarıAlbaraka Türk Engelli Banka Personeli Alımı Yapacak! Son Başvuru 30 Mart!

Albaraka Türk Engelli Banka Personeli Alımı Yapacak! Son Başvuru 30 Mart!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Albaraka Türk Katılım Bankası, İŞKUR’a kayıtlı engelli vatandaşlar arasından en az önlisans mezunu engelli banka personeli alımı gerçekleştirdi.

Albaraka Türk Katılım Bankası, genel müdürlük binasında ve İstanbul’da yer alan banka şubelerinde görevlendirmek üzere en az ön lisans bölümlerinden mezun olan engelli banka personeli alımı yapacağını duyurdu.

Albaraka Türk Engelli Banka Personeli Alım Şartları

Albaraka Türk Katılım Bankası, engelli bankacı alımı ile birlikte kariyerine kaliteli bir başlangıç yapmak isteyen engelli vatandaşlara önemli bir fırsat sunuyor. Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş. Genel Müdürlük binasında ve İstanbul’da yer alan banka şubelerinde görevlendirmek üzere banka personeli alımı yapacak olan kurum, adayların üniversite mezunu olmalarını önemsiyor.

İŞKUR’a kaydı bulunan ve engelli personel yasası gereği, engelli kadrosu kapsamında değerlendirilebilecek adayların başvuru yapmalarını talep eden banka, MS Office programlarının etkin bir şekilde kullanılmasını önemsiyor. Faizsiz bankacılık alanında çalışmaya isteği bulunan adayların iş başvurusu yapmalarını talep eden Albaraka Türk Katılım Bankası, adayların iletişim, organizasyon ve planlama yeteneklerinin gelişmiş olmasına önem veriyor.

Banka Personel Alım Başvurusu ve Detayları

Albaraka Türk Katılım Bankası’nın genel müdürlük binasında ve şubelerinde görevlendirilerek istihdam edilecek engelli bankacı adaylarının iş başvurusu aşamasında iletişim bilgilerini doğru girmeleri gerekiyor. Yapılacak incelemeler sonrasında adaylar banka mülakatına SMS ve e-Posta yoluyla davet edilecekler. Uygun görülen adaylarla bankanın iletişim kurabilmesi için iletişim bilgilerinin doğru bir şekilde bildirilmesi gerekiyor.

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından 17 Mart 2018 tarihinde güncellenen banka personeli alım ilanına aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 30 Mart 2018 tarihine kadar başvuru yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/albaraka-turk-katilim-bankasi-a-s-engelli-personel-genel-basvuru-2004118

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.