Ana SayfaKredilerDenizbank’tan Anında 10.000 TL Cebimde Kredi Kampanyası!

Denizbank’tan Anında 10.000 TL Cebimde Kredi Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank, müşteri banka şubelerine kadar gelmeden, hızlı bir şekilde kredi başvurusu yapabilsinler, acil nakit ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılayabilsinler diye anında ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

Cebimde Kredi Kampanyası düzenleyen Denizbank, uygun faiz oranlarıyla 48 ay vadeye kadar ödeme planı sunmaktadır. Anında kredi başvurusu için kişilerin cep telefonlarının mesaj kısmından aralarında bir boşluk bırakarak KREDİM kelimesi ile T.C. kimlik numaralarını yazmaları, takibinde ise 3280’e mesaj atmaları gerekmektedir. Kredi başvurularının değerlendirmesini başvurudan 5 dakika içinde yapan banka, onay ya da red cevabını müşterilerine mesaj atmaktadır. Kredinin onaylanması halinde ise evrak ve ek belgeler gerektirmeden internet bankacılığı ile finansman kullanılabilinmektedir. İsteyenler banka şubelerine gidip de işlemlerini yapabilir, yine banka şubelerinde onaylanan kredilerini alabilmektedirler.

Denizbank cebimde kredi kampanyası için uygulanan faiz oranı yüzde 1,74’ten başlamaktadır. Faiz oranları kişiler için düzenlenen geri ödeme planlarına göre değişiklik göstermektedir. 12 aya kadar olan sürede yüzde 1,74 oranında, 12 aydan 24 aya kadar olan vadelendirmede yüzde 1,81 oranında, 24 aydan 48 aya kadar olan vadelendirmede ise yüzde 1,84 oranında faiz uygulanmaktadır. Ayrıca kampanya dahilinde 55 bin Türk Lirasına kadar kredi alınabilinip, bu tutardan daha yüksek miktarda kredi temin etmek isteyenlerin banka şubelerine gitmeleri gerekmektedir.

Denizbank’tan 10.000 TL Cebimde Kredi

Denizbank cebimde kredi kampanyası dahilinde alınan 48 ay vadeli 10 bin Türk Lirası tutarındaki kredi için aylık kredi ödemesi yüzde 1,84 faiz oranı ile 340 Türk Lirası, yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 30,3665’e tekabül etmektedir. Aynı kredi tutarı 24 ay vadeli ödeme planı ile alındığında aylık kredi ödemesi 539 Türk Lirası, yıllık maliyet oranı yüzde 30,1295’e tekabül etmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.