Ana SayfaGündemVakıfbank’a Uluslararası Kalite Yönetim Sistemi ve Çevre Yönetim Sertifikası

Vakıfbank’a Uluslararası Kalite Yönetim Sistemi ve Çevre Yönetim Sertifikası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Sürdürülebilir bankacılık alanlarındaki faaliyetleri ve TÜV SÜD denetimleri sonucunda Vakıfbank, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesini almayı hak etti. Bunun yanı sıra aynı zamanda Vakıfbank, müşteri memnuniyeti ile hizmet kalitesini sürekli artırmasından dolayı ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi belgesini almayı hak kazandı.

Özcan: Kazandığımı Sertifikalar ile 2 Önemli Adım Attık

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Vakıfbank Genel Müdürü Mehmet Emin Özcan, bankanın iki önemli konuda adımlar attığını, bunların iklim değişikliğiyle mücadele ile müşteri odaklı büyüme stratejisi olduğunu söyledi.

Kazanmış oldukları sertifikalar ile bankacılık faaliyetlerini çevreye direkt olan etkisini minimum seviyeye düşürdüklerini belgelendirdiklerini söyleyen Özcan, artık bütün dünyanın yeni arayışının çevre dostu bir yaşam modeli olduğunu, sürdürülebilir kalkınmanın yalnızca sürdürülebilir bir çevre ile mümkün kılındığını, bu prensip ile adım attıkları zaman banka faaliyetlerinin çevresel boyutlarının belirlenmesi, etkilerinin en az seviyeye düşürülmesi, çevreyle ilgili tüm alanlarda sürdürülebilir ve yenilikçi gelişim sağlamayı hedeflediklerini, doğaya karşı olan sorumluluğun yerine getirilmesi, gelecek nesillere çok daha yaşanabilir bir dünya bırakmanın herkesin görevi olduğunu söyledi.

Sertifikalandırma süresince uluslararası denetim firması olan TÜV SÜD ile iş birliği içinde olmaktan memnun olduklarını söyleyen Özcan, söz konusu sertifikaların uluslararası alanda çok önemli olduğunu, bu sertifikaların belgelendirme denetimlerinde 152 senelik deneyimleri olan TÜV SÜD ile çalışmalarının, sürdürülebilir hassasiyetlerinin en önemli göstergelerinden biri olduğunu, BİST Sürdürülebilir Endeksinde göstermiş oldukları performansın her geçen sene artış gösterdiğini söyledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.