Ana SayfaBanka İş İlanlarıKuveyt Türk, Sistem İzleme Yetkilisi Alımları Yapacak!

Kuveyt Türk, Sistem İzleme Yetkilisi Alımları Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Kuveyt Türk Katılım Bankası, Gebze Şekerpınar’da bulunan Bankacılık ve Yaşam Üssü Bilgi Teknolojileri Grubunda görevlendirmek üzere banka personel alımları yapacak.

Sistem İzleme Yetkilisi alımları yapacak olan Kuveyt Türk, banka iş başvurusu yapacak adayların vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlayabilmelerini istemektedir.

Kuveyt Türk Sistem İzleme Yetkilisi Alım Detayları

Yayımlanan banka iş ilanına başvuru yapacak adayların analiz yapma yeteneklerinin gelişmiş olması, temel İngilizce bilgisine sahip olmaları, üniversitelerin bilgisayar ya da ilgili bölümlerinden mezun olmaları istenmektedir.

Banka iş başvurusu yapacak erkek adayların askerlik ile ilişkilerinin kalmamış olması istenip, tüm adayların her zaman öğrenmeye açık, sürekli olarak kendilerini geliştirmeleri, analitik düşünebilmeleri, yaratıcı ve sonuç odaklı çalışabilmeleri istenmektedir. Sistem İzleme alanında deneyimleri bulunan adayların banka iş başvuruları ön değerlendirmeye alınacak olup, tüm adayların 30 yaş ve altında olması, iletişim yeteneklerinin gelişmiş olması, ekip çalışmalarında uyumlu, sorumluluk bilincinin gelişmiş olması, dokümantasyon disiplinine sahip, iş takibi yapabilmeleri, strese dayanıklı, zaman baskısı altında çalışabilecek pozisyona uygun olmaları istenmektedir. Aynı zamanda da tüm adayların bilgisayara ilişkin tüm teknik konular hakkında bilgisi olması istenmektedir.

Sistem Yetkilisi Hangi Görevleri Yapacak?

Söz konusu banka personel alımları kapsamında adaylar, ağ bağlantılarının izlenmesi ve takiplerinin sağlanmasını, sistemsel problemlerin rapor haline getirilmesi ile takiplerinin yapılmasını, müşterilere bankacılık alanında verilen tüm hizmetlerin takipleri ile kontrollerinin sağlanmasını, hem şirketin hem de müşterilerin hukuki, maddi, manevi zarara uğramasına neden olabilecek eylemlerin önüne geçebilecek aksiyonların alınmasının sağlanmasını, bilgi güvenliği kapsamında proje ve süreçlerde etkin katılım sağlanması, kritik iş süreçlerinde aktif, proaktif, zaman kaybını en az seviyeye indirebilecek aksiyonların alınmasının sağlanması yapılacaktır.

Kuveyt Türk Personel Alımları için Son Başvuru Ne Zaman?

Yayımlanan banka iş ilanı için son başvuru tarihi 19 Mayıs 2018 olarak belirlenmiş olup, bu tarihten sonra başvuru yapacak adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Banka şartlara uygun olan adaylar ile iletişime geçecektir.

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-sistem-izleme-yetkilisi-2013439

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.