Ana SayfaBanka İş İlanlarıABank Denetim Teftiş Departmanına Personel Alımı Yapacak! Son Başvuru 13 Mayıs!

ABank Denetim Teftiş Departmanına Personel Alımı Yapacak! Son Başvuru 13 Mayıs!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Alternatif Bank (ABank), İstanbul’da bulunan şubesinde görevlendirmek için üniversite mezunu banka personel alımı yapacak.

Hazine İç Kontrol Yetkilisi alımı yapacak olan ABank, banka iş başvurusu yapacak adayların tercihen İşletme, İktisat, İstatistik ya da Mühendislik fakültesi ilgili bölümlerinden mezun olmalarını istemektedir.

ABank Personel Alım Detayları

Yayımlanan banka iş ilanına başvuruda bulunacak adaylar bankanın Denetim-Teftiş departmanında istihdam edilecek olup, tüm adayların 1 ile 5 sene arasında değişmek suretiyle banka İç Kontrol ya da Hazine Kontrol alanlarında tecrübelerinin olması istenmektedir.

İşlemlerin yasal mevzuat ile birlikte banka politika ve kurallarına uygunluğunun incelenmesi, gerçekleştirilen inceleme ve kontrollerin faaliyetleri kapsamında elde edilen sonuçlarının analizlerinin yapılması, bunların raporlanması, gerekli tüm konularda geliştirici önerilerde bulunulması ve aksiyonların takipleri yapılacaktır.

Bu doğrultuda da banka iş başvurusu yapacak tüm adayların ileri seviyede Excel kullanabilmeleri, ileri seviyede hem sözlü hem de yazılı İngilizce bilgilerinin olması, güçlü analitik ve planlama yeteneklerinin olması, insan ilişkilerinin iyi, iletişimlerinin kuvvetli olması, raporlama ile sunum becerilerinin gelişmiş olması istenmektedir.

Bunların yanı sıra söz konusu banka personel alımında tüm adayların gelişime ve öğrenmeye her zaman açık, araştırmayı sevmeleri, sonuç, çözüm ve müşteri odaklı çalışmaları, zaman yönetiminde başarılı olmaları, yoğun ve hızlı iş ortamına kısa zamanda uyum sağlayabilmeleri, takım çalışmalarında da yatkın olmaları istenmektedir. Başvuru yapacak erkek adayların ise askerlik görevlerini tamamlamış ya da en az 2 seneliğine tecil ettirmiş olmaları istenmektedir.

ABank İş İlanı için Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Yayımlanan banka iş ilanı için son başvuru tarihi 13 Mayıs olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular geçersiz sayılıp, banka şartlara uygun olan aday ile iletişime geçecektir.

Fibabanka tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/alternatifbank-hazine-ic-kontrol-yetkilisi-2009058

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.