Ana SayfaGündemTürkiye İş Bankası’ndan 2 Ülkeye Daha İnovasyon Merkezi!

Türkiye İş Bankası’ndan 2 Ülkeye Daha İnovasyon Merkezi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Londra ile Çin’e inovasyon merkezi açacaklarını açıkladı.

Yakın zamanda Çin’e inovasyon merkezi açacaklarını söyleyen Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, benzer şekilde Londra’ya da açacaklarını, bunların sadece finansman için planlanmadığını, hem bağlantılı hem de bağlantısız çok sayıda işi aynı anda götürmek istediklerini söyledi.

Bali: Dijitalleşme=Aracısızlaşma

Uludağ Ekonomi Zirvesi’ne katılım gösteren Bali, Dijitalleşme Çağında Fırsatlar konulu oturumda açıklamalarda bulundu. Dijitalleşmeyi aracısızlaşma olarak tanımlayan Bali, bunun her yeri ilgilendirdiğini, tüm fikirlere açık olunması gerektiğini, zihin olarak ilk aşamada onaylamayan bir üslubumuzun olmaması gerektiğini, ilk aşamada kabul edilmesi, bir şeyin doğruluğunun ispatlanmaması gerektiğini, bir şeyin yanlış olduğunun ispatlanması gerektiğini, geriye kalan için de çalışmaların devam etmesi gerektiğini söyledi. Geriye kalan için çalışmanın devam ediyor olması daha geniş bir bakış açısını beraberinde getireceğini söyleyen Bali, kendilerinin şuan bunun için çalıştıklarını, bu kapsamda devamlı olarak iş modelini sorguladıklarını söyledi.

Bali: Önemli Olan Teknolojik Değişim

Zamanlarının büyük bir kısmını mevcut durumda var olan işlerinin oluşturduğu imkanlar ya da maruz kalabilecekleri engellere harcamaları gerektiğini söyleyen Bali, çalışma arkadaşlarına her zaman gelecek nesiller kendilerinin iyi mevduat toplayıp iyi kredi verdiklerini konuşmayacaklarını, bunun gibi sebeplerden dolayı kimsenin kimseyi hatırlamayacağını, asıl önemli olan konunun teknolojik değişim olduğunu söylediğini, dijitalleşme yönetim komitelerinin bulunduğunu, 1 ya da 2 seneyi aşan süredir yoğun bir konsantrasyonlarının olduğunu, bunların somut olarak sonuçlarının da bulunduğunu, örnek olarak da Silikon Vadisi’ndeki inovasyon merkezini söyledi. Onu açmalarının üzerinden birkaç sene geçtiğini söyleyen Bali, Silikon Vadisi’nde çalışanların robotik endüstriyeller, yazılımlar, yapay zeka gibi konular üzerine çalıştıklarını söyledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.