Ana SayfaGündemVakıf Katılım Bankası Şube Ağını Genişletiyor!

Vakıf Katılım Bankası Şube Ağını Genişletiyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıf Katılım Bankası Malatya’ya şube açtı. Banka şubesinin açılışında açıklamalarda bulunan Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, Türkiye’nin farklı farklı noktalarına şubeler açmayı, yaklaşık olarak 100 şube sayısına ulaşmayı, ortalama 350 ilce 400 arasında istihdam sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Vakıf Katılım, 31 İlde 65 Şube ile Hizmet Veriyor

Katılım bankacılığında referans kurum olma vizyonu ile yola çıktıklarını söyleyen Göktaş, bu yolda da istikrarlı büyümelerini sürdürdüklerini, şubeleşme çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini, şuanda 31 farklı ilde 65 şube ile hizmet verdiklerini söyledi.

Katılım Bankacılığı sektörünün en genç üyeleri arasında yer aldıklarını söyleyen Göktaş, buna rağmen köklü bir geçmişlerinin olduğunu, gençliğin getirmiş olduğu dinamizm ile takipçileri oldukları vakıf kültürünün asırlara dayanan birikimlerini harmanladıklarını, bunun sonucunda da kamunun bankacılığa vermiş olduğu destekle birlikte hızlı bir büyüme sürecinden geçtiklerini, banka olarak hedeflerinin mevcut pastadan fazla miktarda pay almak olmadığını, Vakıf Katılım Bankası’nın hedefinin sektörün ve Türkiye ekonomisini büyütecek olan yatırımlar faaliyete geçirmek olarak gördüklerini, geçen yılın sonunda Türkiye ekonomisine 13,2 milyar lira tutarında nakdi ve gayri nakdi finansman desteği verdiklerini söyledi.

Katılım Bankacılığı alanında en hızlı büyüme gösteren kurum olduklarını söyleyen Göktaş, bu sene içerisinde de hem büyüme stratejisi hem de müşterilere daha yakın olma ilkesi ile şubeleşmelerini devam edeceklerini, bu kapsamda da ülkenin farklı farklı noktalarına şube açarak ortalama 350 ile 400 arasında istihdam sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.