Ana SayfaBanka İş İlanlarıKuveyt Türk Katılım En Az Önlisans Mezunu Banka Personeli Alımı Yapacak!

Kuveyt Türk Katılım En Az Önlisans Mezunu Banka Personeli Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’de 1989 yılından bu yana geçen süreçte hizmetlerine devam eden Kuveyt Türk Katılım Bankası, Hukuk ve Takip İşleri Yetkilisi kadrosu için banka personeli alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Katılım Bankacılığı sektörünün öncü bankalarından bir tanesi olan Kuveyt Türk Katılım Bankası, ülke genelinde oldukça geniş ve genişlemeye devam eden bir şube ağına sahip. Müşteri portföyünü büyütme konusunda başarılı adımlar atmayı da başaran banka, yenilikleri belirleme konusunda etkili bir rol üstleniyor.

Sahip olunan mevcut pozisyonunu daha ileri getirmeyi hedefleri arasında barındıran Kuveyt Türk Katılım Bankası, büyüme hedeflerine ulaşabilmek adına banka personeli alımı gerçekleştirerek, kadrosunu da güçlendirmeyi amaçlıyor.

Kuveyt Türk Banka Personeli Alım Şartları

Kuveyt Türk Katılım Bankası, Hukuk ve Takip İşleri Yetkilisi kadrosu için işe alım yapacağı adayların Adalet Meslek Yüksekokulları Ön Lisans programlarından mezun olmalarına önem veriyor. Adayların ticaret hukuku, borçlar hukuku, icra ve iflas hukuku, tüketici hukuku gibi alanlarda tecrübe sahibi olmasını önemseyen banka, hem planlama, hem de organizasyon konularında da yetenek sahibi olunmasını önemsiyor.

MS Office programlarını etkin bir şekilde kullanabilen, iletişim açısından kuvvetli bir yeteneğe sahip olan, hızlı bir şekilde karar alabilen ve stres altında çalışmaya yatkın adayların banka iş başvurusu yapmalarını talep eden Kuveyt Türk Katılım Bankası, analitik düşünme yetisinin bulunmasını da önemsiyor.

Erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış ya da muaf olunmasını önemseyen banka, takım çalışması ile uyum sağlayabilecek düzeydeki adayların iş başvurularını bekliyor.

İş Başvurusu ve İş Detayları

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından Hukuk ve Takip İşlemleri Yetkilisi kadrosu için istihdam edilecek olan banka personellerinin, Hukuk ve Takip İşleri Müdürlüğü kapsamında gerçekleştirilen operasyonel süreçleri yürütme konusunda görev alması, avukatlar tarafından verilen görevler doğrultusunda destek hizmetlerinin sağlanmasını talep ediyor.

Banka tarafından 14 Şubat 2018 tarihinde açılan banka personeli alımı ilanına aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 14 Nisan 2018 tarihine kadar banka iş başvurusu yapabilirsiniz.

http://www.kariyer.net/is-ilani/kuveyt-turk-katilim-bankasi-a-s-hukuk-ve-takip-isleri-yetkilisi-1877202

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.