Ana SayfaGündemOdeaBank Genel Müdürlüğü Görevine Mert Öncü Atandı

OdeaBank Genel Müdürlüğü Görevine Mert Öncü Atandı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bank Audi’nin Türkiye’deki iştiraki olan Odeabank’ın Genel Müdürlüğü görevine Mert Öncü atandı.

Bankacılık sektörünün çeşitli alanlarında 24 senelik tecrübesi olan ve bu zaman zarfında farklı farklı pozisyonlarda yöneticilik yapan Öncü, 2011 senesinden bugüne kadar Yapı Kredi Bankası’nın Hazine ve Finansal Kurumlar’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı ve İcra Kurulu Üyesi olarak görevine devam ediyordu. Önceki dönemlerde Yapı Kredi’de Para ve Döviz Piyasaları Grup Direktörü olarak çalışan Öncü, sektördeki kariyerine ise Koçbank’ta başladı. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Öncü, 1993 ile 1994 dönemleri arasında öğretim görevlisi olarak istihdam ettiği DePaul Üniversitesi’nden MBA, 2001 senesinde de Marmara Üniversitesi’nden doktora derecelerini aldı.

Mert Öncü’nün yeni Genel Müdür olarak atanması kapsamında açıklamalarda bulunan OdeaBank Yönetim Kurulu Başkanı ve Bank Audi Yönetim Kurulu Başkanı ve Grup CEO’su Samir Hanna ise, Bank Audi Yönetim Kurulu adına, Mert Öncü’nün Odeabank ve Bank Audi Grubu’na katılmasından ötürü mutluluk duyduğunu, OdeaBank’ın 6 senedir devam ettirdiği faaliyetlerde ülkenin en rekabetçi ve en yenilikçi bankalarından biri olduğunu, Mert Öncü’nün liderlik özelliği ve yüksek performansı ile bankanın daha da büyüyeceğini inandığını söyledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Öncü ise, söz konusu önemli gelişim aşamasında OdeaBank ailesine katıldığı için çok heyecanlı olduğunu, paydaşlar ile müşterilerin yararına olacak, Türk ekonomisinin gelişmesine katkı sağlayacak bir şekilde bankanın müşteri sayısını ve piyasa erişimini yükseltmek için çalışmalarda bulunacağını söyledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.