Ana SayfaKredilerVakıf Katılım'dan 48 Ay Vadeli 50.000TL Taşıt Finansmanı!

Vakıf Katılım’dan 48 Ay Vadeli 50.000TL Taşıt Finansmanı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’nin yeni katılım bankaları arasında yer alan ve her geçen gün artan bir ivme ile büyüme eğilimini devam ettiren Vakıf Katılım Bankası, avantajlı maliyetler eşliğinde hayalini kurduğunuz otomobil için taşıt finansmanı ürünü sunuyor.

Vakıf Katılım Bankası, hayalini kurduğunuz sıfır kilometre otomobil ve ikinci el otomobiller için oldukça avantajlı taşıt finansmanı sunuyor. Taşıt finansmanı ürünü kapsamında 48 aya kadar vade seçenekleri sunan banka, 5 yaşına kadar olan ikinci el araçlar için de aynı özelliklerde finansman temin edilmesine olanak sağlıyor.

Vakıf Katılım Bankası Taşıt Finansmanı Başvurusu

Vakıf Katılım Bankası tarafından hayata geçirilen taşıt finansmanı kapsamında, finansman başvurusu yapmak için şubelerden temin edilen başvuru formunun doldurulması gerekiyor. Finansman çekecek kişinin yanınında nüfus cüzdanının, sürücü belgesinin veya pasaportunun bulunmasını talep eden banka, aynı zamanda çalışma durumuna göre hazırlanan gelir belgesinin ve ikâmet adresini gösteren belgenin de yanlarında bulunmasını talep ediyor.

Vakıf Katılım Bankası sıfır araçlar için temin edilecek olan taşıt finansmanında araçların anahtar teslim değerini gösteren proforma faturanın, ikinci el araçlar için ise kasko değerinin belirlenmesi için ruhsat fotokopisinin finansman başvurusu aşamasında yanınızda bulunmasını talep ediyor.

Finansman vade süresi boyunca finansmana konu olan araç üzerine ipotek tesisi gerçekleştirerek, gerekli teminatı sağlayan Vakıf Katılım Bankası, bu ipotek tesisi sayesinde kefilsiz taşıt kredisi çekilmesine de olanak sağlıyor.

Vakıf Katılım Bankası 50.000 TL Taşıt Finansmanı Hesaplaması ve Ödeme Planı

Vakıf Katılım Bankası’ndan en uzun vade seçeneği olan 48 ay vade seçeneğiyle ödeme planı oluşturacak şekilde 50 bin Türk Lirası tutarında finansman çekmeniz halinde bankanın uygulayacağı aylık sabit taşıt finansmanı kâr payı oranları yüzde 1,38 olurken, ödeme yapılacak aylık eşit taksit tutarı bin 518,11 Türk Lirası’na tekabül edecektir. Bu kapsamda 48 ay vade süreci sonunda yapılmış olacak olan toplam ödeme miktarı 72 bin 869,30 Türk Lirası olurken, finansman süresince sabit kâr payı uygulaması sayesinde ödemelerin değişkenlik yaşamaması da güvence altına alınmış olacak.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.