Ana SayfaBanka İş İlanlarıÖğrenciler Dikkat! Interview Challenge Devam Ediyor! Son Başvuru: 5 Nisan Perşembe

Öğrenciler Dikkat! Interview Challenge Devam Ediyor! Son Başvuru: 5 Nisan Perşembe

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Herkesin kariyer planlama sürecinde yanında olmayı hedefleyen Kariyer.net, şimdi de Interview Challenge imkanı sağlıyor.

Mülakat simülasyonu olan Interview Challenge ile bireyler mülakat performansına ilişkin geri bildirimleri alıp, sektöründe öncü olan şirketlerin insan kaynakları yetkilileri ile tanışma imkanı yakalayabiliyor. Bireylere iş görüşmelerinde yardımcı olan, yol gösteren Interview Challenge’nin 1. Oturumu 30 Mart 2018 Pazartesi günü sona erdi. 2. Oturum tüm hızıyla devam edip, Türkiye’nin önde gelen 10 şirketin yöneticileri, 100 yetenekleri üniversite öğrencisini mülakat simülasyonuna davet ediyor.

Interview Challenge Kimler Yapacak?

6 Nisan 2018 Cuma günü 2. Oturumu yapılacak olan mülakat simülasyonunu yapan şirketler Kariyer.net, PwC, Media-Markt, Burgan Bank, Ziraat Katılım , Garanti Emeklilik, AvivaSa, Teknosa, E-bebek, Migros, BNP PARIBAS CARDIF ve Pfizer olacak.

Bireylerin Interview Challenge’a seçilecek 100 kişiden biri olmaları için kendilerini en iyi ifade eden özelliklerini, eğitim bilgilerini, katıldığı ya da yönettikleri projeleri, bildikleri yabancı dilleri, eğitim bilgilerini, burslarını, bugüne kadar aldıkları sertifikaları yazarak, etkili bir CV hazırlamaları, takibinde de Kariyer.net’de yer alan Interview Challenge ilanına 5 Nisan 2018 Perşembe saat 16.00’a kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor.

Interview Challenge’da Neler Olacak?

6 Nisan Cuma günü 2 oturumda gerçekleşecek olan mülakat simülasyonuna sektörün öncü firmalarından katılım sağlayacak olan yöneticiler, 10 yetenekli üniversite öğrencisi ile bir araya gelecekler ve sonrasında da bire bir olmak üzere mülakatlar gerçekleşecek. Bire bir mülakat simülasyonunun 15 dakikalık kısmı mülakattan, 5 dakikalık kısmı ise yöneticilerin bireylere verecekleri geri bildirimden oluşacak. Görüşmeler tamamlandıktan sonra ise yöneticiler görüştükleri kişilere puanlar verecekler.

Söz konusu etkinlik 6 Nisan 2018 Cuma günü Levent Workinton’da sabah 09.00 ile 13.00, öğlen 13.00 ile 17.00 arası olmak üzere toplamda 2 oturumda gerçekleşecek.

Interview Challenge’a Katılanlar Neler Kazanacak?

Görüşmeler sonrasında en yüksek puan alan öğrenciye 3 aylık süre boyunca Kariyer.net İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Eda Özer’den mentörlük imkanı ile birlikte, Interview Challenge katılım sertifikası ve mülakat simülasyonuna katılan firmalardan çeşitli hediyeler verilecek.

Düzenlenen etkinliğe katılım yapmak için haberin sonunda verilen bağlantıdan başvuru yapabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.