Ana SayfaKredilerDenizbank’tan 80.000 TL’ye Kadar Hızlı Esnaf Kredisi Kampanyası!

Denizbank’tan 80.000 TL’ye Kadar Hızlı Esnaf Kredisi Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Denizbank, esnafların ihtiyaçlarına özel en kolay ve en hızlı çözümler sunuyor.

Avantajlı koşullarda esnaf kredisi veren Denizbank, 80 bin Türk Lirasına kadar finansman desteği veriyor. Kişilerin söz konusu finansman başvurusu için banka şubelerine gitmelerine gerek kalmıyor. Anında esnaf kredisi imkanı sağlayan banka, smsten internet sitene, internet bankacılığından bankanın ATM’lerine kadar çeşitli başvuru kanalları sunuyor.

Kişiler iş yerlerine yapacakları yatırımlarda kullanabilecekleri Taksitli Ticari Kredi, günlük ve acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak için Ticari Kurtaran Hesap, farklı ürün özellikleri ile bir kredi kartından daha fazlası olan İşletme Kart, yakıt alımlarında kullanabilecekleri Taşıt Tanıma Sistemi veya ana firmaya ödemeleri otomatik yapmak için DBS ürünlerinden en az birini yahut hepsini kullanabilmektedirler.

Hızlı Esnaf Kredisi başvurusunu bankanın internet sitesinden yapmak isteyenlerin kampanyanın yer aldığı sayfada kişisel bilgileri eksiksiz doldurmaları, sms atarak başvuru yapmak için büyük harflerle ESNAF kelimesini ve T.C kimlik numaralarını sırasıyla, aralarında bir boşluk bırakarak 3280’e mesaj atmaları, internet bankacılığından kredi başvurusu yapmak için ise telefona bankanın mobil uygulamasını yüklemeleri gerekmektedir. Anında yapılan başvuruların onaylanıp onaylanmadığı ise başvurudan 5 dk sonra banka tarafından bilgilendirme mesajı olarak gönderilmektedir. Başvurunun onaylanması halinde ise kişilerin 75 gün içerisinde Denizbank şubelerine, krediye konu belgeleri de yanlarına alarak gitmeleri gerekmektedir.

Denizbank esnaf kredisinde istenen belgeler ise, nüfus cüzdanı fotokopisi, imza beyannamesi, varsa oda kayıt belgesi, son 2 seneye ait olan vergi levhası, son 2 seneye ait olan hesap defteri ya da bilanço ve gelir tablosu ile birlikte mal varlığı dökümüdür.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.