Ana SayfaKredilerGüncel Vakıfbank Kredi Hesaplama ve Faiz Oranları!

Güncel Vakıfbank Kredi Hesaplama ve Faiz Oranları!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

1954 yılından bugüne kadar Türkiye bankacılık sektöründe hizmet veren Vakıfbank, çeşitli türlerde kredi kampanyaları düzenlemeye devam ediyor. Vakıfbank kredi hesaplama işlemi de bankanın düzenlediği kampanyaların türlerine, vade sürelerine, alınan kredileri tutarına ve kişilere göre farklılıklar göstermektedir.

2018 Vakıfbank İhtiyaç Kredi Kampanyaları ve Faiz Oranları

Düzenlenen kampanyalar arasında kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara özel Vakıfbank ihtiyaç kredisi bulunmaktadır. Bu kredi türünde uygulanan faiz oranları uygun olup, ödemelerde de çeşitli avantajlar sağlanmaktadır. Ayrıca kişiler hem masrafsız hem de masraflarını ödeyerek finansmanı temin edebilmektedirler.

Söz konusu kampanyaya kişiler Vakıfbank internet bankacılığı kanalı ile başvuruda bulunabilirler. Bu sayede banka şubelerine gidip zaman kaybı yaşanmayıp, tüm şartlar sağlanıp, finansman temin edilebilinmektedir.

Düzenlenen bir diğer kampanya ise KOBİ’lere özeldir. Bununla da KOBİ’ler tüm ihtiyaçlarına özel faiz oranlarıyla aylık eşit ya da 3 ayda bir eşit ödemeli yahut ilk 3 ay ödemesiz olarak ödeme planlarından yararlanabilmektedirler. Ancak bunun için kişilerin tüm belgeleri eksiksiz olarak tamamlayıp, Vakıfbank şubeleri ziyarette bulunmaktır.

Kampanyalar arasında bankanın kuruluş yıl dönümüne özel Vakıfbank ihtiyaç kredisi de bulunmaktadır. Bu kampanyayla da kişiler banka şubelerine kadar gitmek zorunda kalmadan ya da ATM’lere gitmeden, evlerinden, iş yerlerinden hızlı bir şekilde Vakıfbank internet bankacılığı kullanarak başvurularını tamamlayabilmektedirler. Aynı zamanda bu ödeme planları en esnek olan krediler arasında yer almaktadır. Aylık eşit tutarlarda ödemeler, artan ve azalan taksitli ödemeler, ilk 3 ay ödemesiz sonraki aylar eşit ödemeli, 3 ayda bir ödemeli, son taksidin büyük tutarda yapılması ya da kişiye özel ödeme planları düzenlenebilmektedir.

Güncel 2018 Vakıfbank Konut Kredisi Kampanyaları

2018 Vakıfbank konut kredisi kampanyaları arasında yer alan SarıPanjur ile 10 yıla kadar çeşitli ödeme planları ile avantajlı faizler sunulmaktadır. Konut için de kişiler Vakıfbank banka şubeleri ziyaret etmeden, hızlı bir şekilde kredilerinin onaylanıp onaylanmayacağını öğrenebilirler. Eğer krediye onay verilir, gerekli tüm belgeler eksiksiz olarak tamamlanarak, sadece krediye konu evrakların imzalanması için şubelerin ziyaret edilmesi yeterli olmaktadır. Daha detaylı bilgi için ise bankanın müşteri hizmetleri aranarak bilgi alınabilir, banka çalışma saatleri içerisinde ziyaret edilebilinir.

Bankanın Yatırım Araçları

Sunulan ürünler arasında sadece finansman yoktur. Vakıfbank altın hesabı sunarak, yatırım yapmak isteyenlerin de her zaman yanında olmaktadır. Bu hesapla 0,01 gram ve katları şeklinde altın satın almak, vadesiz hesapta birikim yapmak mümkündür. Banka bunun için işlem ücreti tahsil etmeyip, tüm müşterilerine kazandırmak için yoğun çaba içinde çalışmaktadır.

Vakıfbank altın hesabı ile aynı zamanda alım ve satım işlemleriyle birlikte çok avantajlı kurlar gerçekleştirmek mümkündür.

Bir diğer avantajlı yatırım aracı ise Vakıfbank döviz hesabıdır. Kişilerin yatırım yapmak için Vakıfbank ATM’leri ya da Vakıfbank müşteri hizmetleri 0850 222 0 724 aramaları, hesaplarını açtırmaları mümkündür.

Vakıfbank Kredi Hesaplama Nasıl Yapılır?

Vakıfbank kredi hesaplama işlemi kişilerin hangi kampanyadan yararlandıklarına göre farklılık göstermektedir. Konut finansmanı temin edilmesi durumunda hesaba katılan ekspertiz ücreti, sigorta masrafları, vade süreliğinin uzunluğu vardır. Ancak ihtiyaç kredisinde kişiye göre sadece faiz üzerinden hesaplama yapıldığı gibi, bazı durumda masraflar ve sigortalar da dahil edilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.