Ana SayfaKredilerGüncel Türkiye İş Bankası Kredi Hesaplama ve Faiz Oranları!

Güncel Türkiye İş Bankası Kredi Hesaplama ve Faiz Oranları!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Uzun yıllardır ülkemizde ihtiyacı olanların yanında olmak için hizmet veren Türkiye İş Bankası, her sene belli dönemlerde ihtiyaç kredisi kampanyaları düzenlemektedir. Düzenlenen bu kampanyalara başvurular için çeşitli kanallar, çeşitli uygun ödeme planları sunulmaktadır. Buna bağlı olarak da Türkiye İş Bankası Kredi Hesaplama işlemi değişiklik göstermektedir.

Güncel 2018 Türkiye İş Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyaları

İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyalarında şuanda güncel olarak 3 tane bulunmaktadır. Bunlar herkesin yararlanabileceği, maaşını İş Bankası’ndan alan ve kamu personellerine özel düzenlenendir.

Herkesin yararlanabildiği kredi türünde 6 farklı başvuru yöntemi bulunmaktadır. Bunlar Türkiye İş Bankası internet bankacılığı, müşteri hizmetleri, tel, ATM’leri, mobil uygulaması ve şubeleridir. Kişiler bankanın internet bankacılığı kanalını kullanarak, telefon numarasını arayarak ya da sadece ATM’leri ziyarette bulunarak hızlı bir şekilde anında kredi başvurusu yapabilmektedirler. Faiz oranları ise yüzde 1,39 ile yüzde 1,59 arasında değişmektedir. Bu vade sürelerine ve kredi tutarına göre farklılık göstermektedir.

Maaşını bankadan alanlara özel düzenlenen Türkiye İş Bankası ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde de sunulan başvuru kanalları aynı şekildedir. Buna ek olarak kişiler sms ile kredi başvurusu da yapabilmektedirler. SMS ile yapılan başvurular 1 sms ücreti kişilerin faturalarına yansıtılır. Uygulanan faiz oranları ise yüzde 1,39 ve yüzde 1,49 olarak belirlenmiştir. Kişiler daha ayrıntılı bilgiyi Türkiye İş Bankası müşteri hizmetleri numarasını arayarak da öğrenebilir. Hızlı kredi başvurularında kredi onayının verilmesi halinde 2 farklı sonuçla karşı karşıya kalınır. Bunlardan biri finansmanın anında hesaba yatması, diğeri ise gerekli belgeleri ile Türkiye İş Bankası çalışma saatleri içinde bankanı ziyaret edilmesidir. 2. Durum sadece kişilerden ek belgeler talep edilmesi halinde olmaktadır.

Kamu çalışanlarına özel düzenlenen kampanyada ise şartlar ve sunulan imkanlar maaşını iş bankası’ndan alanlara özel düzenlenen ile aynı olmaktadır. Yine iş bankası internet bankacılığı kullanarak anında kredi başvurusu yapmak mümkündür. Ya da İş Bankası müşteri hizmetleri aranarak daha detaylı bilgi alınabilir.

Türkiye İş Bankası Kredi Hesaplama Nasıl Yapılır?

Türkiye İş Bankası kredi hesaplama işlemi kişiden kişiye göre değişmektedir. Yazımızın başında da belirttiğimiz gibi hesaplama işlemi vadelere, kredi tutarına, kampanyanın türüne göre değişmektedir. Bazı kampanyalarda ertelemeli ya da 3 ayda bir ödeme imkanlar sunulur. Bu durumda hangi ödeme planının seçildiği dikkate alınır.

Türkiye İş Bankası kredi hesaplama işleminde bir diğer önemli faktör ise sigorta yapılıp yapılmamasıdır. Banka çoğu zaman müşterilerine bunu zorunlu tutmaz ancak sigortanın yapılması kredinin güvence altına alınması demektir. Bu nedenle de sigorta yapılması her zaman iyidir.

Türkiye İş Bankası çalışma saatleri içinde bankanın ziyaret edilmesi, başvuru öncesinde tüm detaylarını öğrenilmesi her zaman daha iyidir. Banka çalışma saatleri ise sabah 9.00 ile öğlen 12.00, öğleden sonra 13.00 ile 17.00 arasıdır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.