Ana SayfaBanka İş İlanlarıTürkiye İş Bankası Çağrı Merkezine Memur Alımları Yapacak! Son Başvuru: 30 Nisan!

Türkiye İş Bankası Çağrı Merkezine Memur Alımları Yapacak! Son Başvuru: 30 Nisan!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye İş Bankası personel alımları yapacağını açıkladı. Yayınlanan banka iş ilanı kapsamında adaylar İstanbul’un Anadolu Yakasında görevlendirilecek olup, tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Türkiye İş Bankası Personel Alımları 2018

2018 banka personel alımları kapsamında Çağrı Merkezi’ne memur alımları yapacak olan banka, iş başvuru yapacak olan adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalarını, İstanbul’un Anadolu Yakasından ikamet etmelerini istemektedir.

Anadolu yakasında ya da İstanbul’da ikamet etmeyen adayların ise başvurularının onaylanması halinde bu lokasyonda ikamet etmeleri istenmektedir. Sorumluluk bilinci olan, işe ulaşım sorunu yaşanmamasını isteyen banka, adayların 4 yıllık fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmalarını istemektedir. Bu bölümler ise Aktüerya, Bankacılık, Ekonometri, Ekonomi ve Finans, Halkla İlişkiler, İstatistik, İktisat, Uluslararası İlişkiler, Uluslararası Ticaret, Sermaye Piyasası, Matematik, Muhasebe, İşletme, Kamu Yönetimi, Hukuk ve Sigortacılıktır.

Yayımlanan banka iş ilanı kapsamında yaş kriteri de belirtilmiştir. İş ilanında aranan kriterlere uygun olan adaylar yazılı sınava tabi tutulacaktır. Yazılı sınavın olduğu gün ise tüm adayların 30 yaş ve altında olması yani 7 Mayıs 1988 ve sonraki yıllarda doğmuş olmaları istenmektedir. Erkek adayların ise 7 Mayıs 2018 tarihine kadar askerlik görevlerini tamamlamış, muaf olmuş ya da bir sonraki yılın ağustos dönemine kadar tecil ettirmiş olmaları istenmektedir.

Banka iş başvurusu yapacak adaylardan banka önceki dönemlerde yapılan Türkiye İş Bankası sınavlarında başarısız olmamaları, sağlık durumlarının çalışmaya engel olmaması, kamu haklarından yoksun olmamaları istenmektedir.

Türkiye İş Bankası Sınavı Ne Zaman Olacak?

İş Bankası memur alımları için yapılacak olan sınav 7 Mayıs 2018 pazartesi günü gerçekleşecektir. Sınav yeri İstanbul olup, detaylı bilgilendirme adaylara mail ya da telefon yoluyla yapılacaktır.

Banka Personel Alımları için Son Başvuru Ne Zaman?

Yayımlanan banka iş ilanı için son başvuru tarihi 30 Nisan pazartesidir. 30 Nisan günü öğlen saat 12.00’a kadar yapılan başvurular geçerli sayılacaktır. 12.00’den sonra ve ertesi günler yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır. Başvurular ise sadece cv.isbank adresinden gerçekleşecektir.

Türkiye İş Bankası tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.isbank.com.tr/TR/hakkimizda/insan-kaynaklari/acik-pozisyonlar/Documents/t.isbankasicm-istanbulmemuralimsinavibrosuru.pdf

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.