Ana SayfaKariyerBankacı Adayları İçin 2019 Green Card Başvuruları Başladı!

Bankacı Adayları İçin 2019 Green Card Başvuruları Başladı!

Bankacı Adayları İçin 2019 Green Card Başvuruları Başladı! Peki Green Card Nedir? Tüm detaylar Bankaciyim.net'te!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Amerika Birleşik Devletleri’nde Amerikan vatandaşı olmayanların yaşaması artık hayal olmaktan çıktı. Yıllardır Amerika’ya yerleşerek hedef ve ideallerini özgürlükler ülkesi Amerika’da gerçekleştirmek isteyen ve ayrıca çalışarak kariyerini bu yönde şekillendirmek isteyen adaylara Amerika’da yaşama şansı tanınmaktadır.

Green Card sahibi olarak ABD’de daimi oturum ve çalışma izni sahibi olacaksınız. (Permanent Resident Card) olarak da adlandırılan bu sürekli oturum izni için, kriterleri sağlayan adaylar arasında yapılacak çekiliş ile talihli adayların, ABD serüveni başlayacaktır.

Ülkemizde banka iş ilanları ve ayrıca genel iş ilanlarını takip eden, ancak bir türlü aradığı fırsatı bulamadığını düşünen adaylar için biçilmiş kaftan niteliğinde olan yurtdışı fırsatlarından biri olan Green Card başvuruları değerlendirilebilir. ABD göçmen bürosu USCIS her yıl ABD de görev almak isteyen, adaylar için farklı ülkelerden eğitim düzeylerine bağlı olarak istihdamlar yaparak, parlak bir gelecek hayal eden gençlere fırsatlar tanımaktadır.

Green Card her yıl ABD’nin nüfusunu çeşitlendirmek ve kaliteli nüfusu arttırmak amacıyla düzenlenen bir çekiliştir, bu çekiliş neticesinde başarı olan adaylar için ABD de ömür boyu geçerli olarak çalışma ve yaşam izni sağlanacaktır. Düzenlenen bu çekilişler, her yıl Ekim ve Kasım aylarında gerçekleştirilmektedir. Kazanan adaylara mektup ile detaylı bilgiler ve vize işlemleri için gerekli prosedürler bildirilmektedir. Türk vatandaşlar içinde sunulan Green Card hizmeti ile yaş sınırlandırılması olmaksızın tüm adaylar başvurabilmektedirler, ancak eğitim düzeyine göre Önlisans ve Lisans mezunu adaylar şanslarını bir kademe daha arttırmış olacaklardır.

2019 Green Card Başvuruları Ne Zaman?

2019 Green Card başvuruları ekim ayının sonuna kadar devam ediyor. DV2021 (2019 yılı) adı ile gerçekleşen Green Card çekilişinin sonuçları ise 2020 senesinin Mayıs döneminde açıklanacak. Başvurusu onaylanan kişilere ise Amerika’da ömür boyu yaşama, çalışma ve eğitim hakkı verilecek.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.