Ana SayfaKredilerQNB Finansbank Evini Değiştiren Konut Kredisi

QNB Finansbank Evini Değiştiren Konut Kredisi

QNB Finansbank evinizin ekspertiz değerinin yüzde 100'ü değeri kadar konut kredisi kampanyası sunuyor. İşte detaylar Bankaciyim.net'te!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Evini değiştirmek isteyenlere özel olarak QNB Finansbank’tan avantajlı kampanyalar gelmeye devam ediyor. Uygun ödemeli konut kredisi kampanyalarından faydalanarak evinizi istediğiniz kriterlere uygun yeni evinizle değiştirebilirsiniz.  Bu kampanyalardan biri de evini değiştiren konut kredisi kampanyasıdır. İşte detaylar!

QNB Finansbank Evini Değiştiren Konut Kredisi Kampanyası Detayları

Bundan böyle evinizin satılmasını bekleyerek zaman kaybı yaşama dönemine son veriliyor. Çünkü QNB Finansbank evinizin satılması için bekleme yapmanıza izin vermiyor ve yeni evinize sahip olabilmenizi sağlıyor. Üstelik yeni eviniz için herhangi bir peşinat ödeme gibi bir yükümlülük altına girmeyecek olmanız da doğal olarak işin bir diğer sevindirici yanlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Finansbank’a evinizi değiştirmek için hiçbir peşinat ödemiyor ve ekspertiz değerinin %100’üne kadar kredi kolaylığından en güzel şekilde yararlanabiliyorsunuz.

Konut sektöründe yeni inşalar ve hareketlendirmeler söz konusu olurken insanlar da daha önceden oturdukları evlerden sıkılmaya ve yeni bir ev arayışı içerisine girmeye başladı. Çağımızda artık emlak sektörü en parlak sürecini yaşarken ev sahibi olabilmek ya da yeni bir eve geçiş yapmak artık son derece kolay olmaya başlıyor.

Sektörde son derece fazla konutun olması da taleplerin daha fazla artmasına bir bakıma zemin hazırlıyor. QNB Finansbank müşterilerine;

  • Standart Konut Kredisi,
  • Ana Para Ertelemeli Konut Kredisi,
  • Artan – Azalan Taksitli Konut Kredisi,
  • Peşinatsız Yüzde 100 Konut Kredisi,
  • Evini Değiştiren Konut Kredisi gibi pek çok alternatif seçenekler sunuyor.

Bu sayede aylarca evim satılsın da evimi değiştireyim diye beklemiyor ve anında evinizi yeniletme ayrıcalığına sahip oluyorsunuz. QNB Finansbank Evini Değiştiren Konut Kredisi ana hedeflerinden birisi de müşteriler artık ellerinde var olan evlerinin satılmasını beklemeden eni konut sahibi olma desteğini sağlayan kredi türüdür. Aynı zamanda konutun ekspertiz değerinin tamamı kadar bu krediyi kullanabilme hakkı da tanıyor.

Bu kredi türünü kullanan kişiler, kredilerini 180 aya kadar vadelettirebilecek, kredisini TL cinsinden kullanabilecek, evin ekspertiz değerinin %100’üne kadar kredi kullanabilme hakkını elde edecek, 12,24 veya 36. taksite koyacağınız balon ödeme sayesinde zorlanmadan geri ödemelerinizi bankanıza yapabileceksiniz.

Bir diğer öğrenmeniz gereken önemli bir konu ise Evini Değiştiren Konut Kredisi faiz oranları olduğunu söyleyebiliriz. Buna göre, eğer ki erken ödeme talep edilip vade 36 ayı aşmıyorsa yalnızca %1 tutarda masraf tahsil edilecektir. Fakat 36 aydan fazla ise bu seferde %2’sini geçmeyecek tutarda masraf tahsil edilecektir.

Daha erken dönemde ödeme işlemlerinizi devreye koyarsanız erken ödeme masrafı geçerli kabul edilmeyecektir. Bu kredi türünden yararlanmak isteyen kişiler hemen QNB Finansbank şubenin yolunu tutarak satın alınacak ve mevcut konutun tapu fotokopileri, Kimlik Belgesi (Nüfus Cüzdanı), Güncel tarihli herhangi bir fatura, Maaş bordrosu veya gelir belgesi gibi bankanın istediği gerekli ön görülen evrak ve belgeleri de hazırlayıp sunması gerekiyor. Bu sayede kredinizin onayı daha hızlı bir şekilde gerçekleşmiş olacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.