Ana SayfaSağlıkDünya Astım Günü’nde farkındalık projesi

Dünya Astım Günü’nde farkındalık projesi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu yıl da “Hekiminizle işbirliği yaparak Astımınızı kontrol altına alabilirsiniz” sloganı ve “Uygun havalandırma ile havanızı temiz tutun, sağlığınızı koruyun” alt sloganıyla, 3 Mayıs 2016 Dünya Astım Günü ’nde tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek. 2016 Dünya Astım Günü etkinlikleri; GARD Türkiye kapsamında, Türk Toraks Derneği ile Türkiye Ulusal Allerji ve Klinik İmmünoloji Derneği işbirliğiyle yapılıyor.

Dünyada yaklaşık 300 milyon kadar astımlı hasta olduğu tahmin ediliyor. Türkiye’de ise yaklaşık her 12-13 erişkinden biri ve 7-8 çocuktan biri astım hastası. Astımın görülme sıklığı yıllar içinde giderek artıyor. Astım için Küresel Girişim (GINA) desteğiyle de sürdürülen Dünya Astım Günü aktiviteleri ve bu konudaki diğer çabalarla, astım hastalığı hakkında farkındalığın artırılması hedefleniyor.

Astım hastalığına dikkat çekmek ve farkındalığını arttırmak üzere “Her Nefeste Hayat” Astım Farkındalık Projesinin tanıtımı ve Dünya Astım Günü nedeniyle, yarın saat 10:30 ’da Portaxe Baltalimanı ’nda bir basın toplantısı düzenlenecek. Ayrıca, Dünya Astım Günü dolayısıyla birçok ilde hasta ve hasta yakınlarına yönelik ücretsiz eğitim toplantıları ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.