Ana SayfaKrediler2018 Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyaları!

2018 Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyaları!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Müşterilerinin evden araba, tatilden eğitime, sağlıktan tüm bireysel harcamalarına kadar yanında olan Vakıfbank, çeşitli türlerde kredi kampanyaları sunmaktadır. 2018 Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyaları incelendiği zaman kamu çalışanlarından özel sektör çalışanlarına, taksitli ödeme planlarından esnek ödeme planlarına, ipoteksizden ipotekliye kadar finansman verildiği görülmektedir.

2018 Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyaları!

2018 Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyaları incelendiği zaman 7 farklı türde kampanya olduğu görülmektedir. Şimdi detaylı olarak bakalım.

2018 Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyaları arasında yer alanlardan biri kamu çalışanlarına özeldir. Uygulanan faiz oranları yüzde 1,34 ve yüzde 1,43’tür. Yüzde 1,34 faiz oranı dosya masraflarını ödeyenler, yüzde 1,43 faiz oranı ise masraflarını ödemeyenler için geçerlidir. 48 aya kadar ödeme planı imkanı sağlanır. Ödeme planları aylık eşit tutarlı ödemelere ek olarak, artan ve azalan taksitli, ilk 3 ay ödemesiz, 3 ayda bir ödemeli, son taksidin yüksek tutarlı ödenmesi ya da kişiye özel değişen ödeme planları sunulmaktadır.

Kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi başvurusu için banka şubelerine gidilmesine gerek yoktur. Kişiler bankanın internet sitesi üzerinden de hızlı bir şekilde kredi başvurularını yapabilmektedirler.

Taksitli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

2018 Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyaları arasında bulunan taksitli kredi herkese sunulmaktadır. Ödeme planları 3 ayda bir, kişiye özel ya da her ay eşit tutarlı olacak şekilde düzenlenmektedir. Düzenli geliri olmayan, gelirini belgeleyemeyenlere kredi verilmemektedir. Hayat sigortası yapılması zorunludur.

Bu kampanyadaki Vakıfbank kredi faiz oranları yüzde 1,75’tir. Faiz oranı değişmeyip, 48 aya kadar düzenlenen tüm ödeme planlarında ve tüm kredi tutarlarında aynıdır.

Kuruluş Yıl Dönümüne Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası!

Bankanın kuruluş yıl dönümüne özel düzenlediği bu kampanyada uygulanan faiz oranı yüzde 1,30’dur. Faiz oranı sabit olup, sadece findeks kredi notu 1800 ve üzeri olanlar için uygulanır. Kredi notu düşük olan kişilere daha yüksek faiz oranı uygulanır.

2018 Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyaları içinde yer alan bu krediye başvurular smsle de yapılabilinmektedir. SMS ile kredi başvurusu için sırası ile KREDI, T.C. kimlik numara ve aylık gelirin aralarında bir boşluk bırakılarak yazılması, takibinde de 5724’e mesaj atılması gerekmektedir. Ancak isteyenler banka şubelerinden de başvurularını yapabilirler.

İpotekli Vakıfbank İhtiyaç Kredisi

İpotekli 2018 Vakıfbank ihtiyaç kredisi için birkaç farklı ipotek yöntemi bulunur. Arabalarını ipotek ettireceklere yüzde 1,40 oranında, arsa ipotek ettireceklere yüzde 1,40 oranında, iş yeri ipoteğinde ise yüzde 1,45 oranında faiz uygulanmaktadır.

Vakıfbank kredi başvurusu işlemleri banka şubelerinden gerekli belgelerin getirilmesi ile olur. Bu belgeler kişilerin nüfus cüzdanları ve fotokopileri, ikamet belgeleri, gelir belgeleri ve ipotek ettirilecek olan taşınmaz malın tapu ile tapu fotokopisidir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

1 adet yorum var, sen de görüşlerini yaz!

  1. BİZLER YANİ kredi notu düşük insanlara corona virüsü nedeniyle ihtiyaç duyabileceğimiz maddi konular olmazmı emekliliğim geldi 7500 lira çekip emekli olacağım askerlik borçlanması yaptım para bulamıyorum diyorum ki devletten maaş alacam garantili buradan 10-15 taksitle verin kesin bitsin emekli maaşım destek olur kalan kısmı en azından kiramı veya faturalarımı karşılar diyorum olumlu yanıt alamıyorum icralık olduk diye kapılar kapanmış ne yaparsan yap denilmekte bu dönemde bari destek olunmalı diye düşünüyorum garantili maaş öneriyorum ger ay maaşıı verirken verdikleri kredi tutarını alacaklar bundan daha ötesi ne olabilir

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.