Ana SayfaKariyerKariyer Yolculuğu: Garanti BBVA Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Kariyer Yolculuğu: Garanti BBVA Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti BBVA kariyer yolculuğunda banka yeni mezunlardan öğrencilere, iş tecrübesi olandan olmayana kadar hem iş fırsatları hem de Garanti BBVA kariyer için eğitim imkanı sağlıyor. Stajdan çeşitli eğitim programlarına, bankacılık sektörünün çeşitli alanlarından iş deneyimlemesine kadar imkanlar sağlanıyor.

Garanti BBVA Kariyer Yolculuğu

Garanti BBVA Kariyer Yolculuğu
Garanti BBVA Kariyer Yolculuğu

Türkiye genelinde her geçen gün kendini bir adım ileriye taşıyan Garanti BBVA kariyer hedefi olan herkese kapılarını açıyor. Dönem dönem banka personel alımları yaparak kadrolarını genişletiyor, oluşabilecek açık pozisyonlar için ise adaylara fırsat veriyor.

Garanti Kariyer: Öğrencilere Etkinlik, Kamp ve Staj Programları!

Garantili Kariyer ile hem bankacılık sektörünün hem de Garanti BBVA’nın bir parçası olmak isteyen öğrencileri banka bir araya getiriyor, üniversitelerde etkinlikler düzenliyor, kamp imkanı sağlıyor, hem Genel Müdürlük birimlerden hem de şubelerde staj olanağı veriyor. Bunların yanı sıra da alternatif iş imkanları sağlanıyor.

Garanti BBVA Kariyer Etkinlik: Üniversite kampüslerini sık sık ziyaret ederek öğrencileri tanımaya, gözlemlemeye çalışan banka, aynı zamanda da üniversitelerde etkinlikler düzenliyor. Eğer bu etkinliklerden haberdar olmak ya da bankayı kendi üniversitenize davet etmek isterseniz garantilikariyer@garanti.com.tr adresine mail atabilirsiniz.

Garantili Kariyer! Talent Camp!: 2007 senesinden bugüne kadar her sene düzenli olarak 3 farklı yetenek kampı düzenleyen Garanti BBBVA nkası kariyer yolculuğundaki öğrencileri bankacılık ile tanıştırıyor. Talent Camp’ta Neler Yapılıyor?

  • Mühendisler bankada hangi görevleri alıyor?
  • Hangi bölümlerde hangi görev dağılımları oluyor?
  • Bankacılık sektöründe görev almak için yeterli miyim?

Gibi soruların yanıtlarını uzman iç eğitimden alabilme şansı yakalanıyor. Kamp sonrasında ise şartlara uygun adaylar MT yani Management Trainee adı verilen yönetici yetiştirme programı oluyor.

Garanti BBVA Çalışanlarına Tanınan Haklar

Garanti Kariyer’de Staj İmkanı!: Öğrencilere sunulan bir diğer güzellik ise staj programlarıdır. Adaylar, bankacılık sektörü hakkında bilmek istediklerine ek olarak bankada çalışmanın farklı yönlerini görebilcecekleri, toplantılara katılım sağlayabilecekleri, projelerde rol alabilecekleri deneyimi yaşama imkanı bulabiliyorlar. Hem Genel Müdürlük birimlerinde hem de şubelerde staj yapma imkanı tanınırken, bu durum mesleki ve kişisel gelişim için önem taşımaktadır.

Garanti BBVA staj programları 2 döneme ayrılıyor. Bunlar yaz dönemi ve kış dönemidir. Yaz dönemi Haziran ile Ekim ayları arasında 5 hafta 3 gün sürüyor. Kış dönemi ise Ekim ile Haziran ayları arasında 8 hafta 2 gün sürüyor.

Garanti Kariyer: Yeni Mezunlara İş Fırsatı!

Garanti Kariyer: Yeni Mezunlara İş Fırsatı!
Garanti Kariyer: Yeni Mezunlara İş Fırsatı!

Garanti BBVA, yeni mezun adaylara deneyimli olsunlar ya da olmasınlar çeşitli bankacılık sektörü alanlarında iş imkanları sağlıyor. Uzman kadroları ile müşterilerinin her zaman yanında olan banka, çalışanlarının eğitimlerine, kariyer basamaklarında yükselmelerine yardımcı oluyor.  Sektöründe herhangi bir alanında kendini geliştirmek isteyenlere yardımcı olan banka, aynı zamanda da başka imkanlar sağlayabiliyor.

Garanti Kariyer’in bir parçası olmak için yapılması gereken tek şey, detaylı bir CV bırakmak başlangıç için yeterli oluyor.

İşinde uzman kişilerin kendilerini daha da geliştirmesine destek çıkan banka, herkese kapılarını açıyor. Garanti BBVA maaşları da genellikle işe başlayacak olan adayın pozisyonu, deneyimi, eğitimi ve bu gibi faktörlere bağlı olarak değişiklik gösteriyor.

Garanti BBVA Mülakatlarında Adaylardan Neler Bekleniyor?

Garanti BBVA Kariyer’de hem deneyimli hem de deneyimsiz olan mülakatlar yetkinlikler dikkate alınarak yapılıyor. Adayların pozisyon kapsamında yetkinliklerini ve göreve özel olan tecrübelerini belirtmeleri gerekiyor. Bankanın adaylarda aradığı temel nitelikler arasında ise her zaman değişime açık olmak, her zaman hem müşteri hem de hedef odaklı çalışma performansı göstermek, işbirliği ve ekiple uyumlu bir şekilde çalışmak yer alıyor. İnsan ilişkilerine önem veren banka, banka iş başvurusu yapacak adayların da buna önem vermelerini istiyor. Garantili Kariyer için diksiyon ve prezantabl olmak da son derece önem taşıyor.

Mülakatta Başarısız Oldum, Tekrar Katılabilir miyim?

Garanti BBVA mülakatlarında başarı gösteremeyen adaylar tekrardan aynı pozisyon için mülakatlara katılım sağlayamıyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.