Ana SayfaKredilerVakıfbank’tan Komisyonsuz, Masrafsız Konut Kredisi Kampanyası!

Vakıfbank’tan Komisyonsuz, Masrafsız Konut Kredisi Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Uygun faiz oranı ve 10 yıla kadar uzanan ödeme planıyla müşterilerini ev sahibi yapmak isteyen Vakıfbank masrafsız konut kredisi kampanyası düzenlendi.

Web SarıPanjur Konut Kredisi kampanyası düzenleyen banka, müşterilerinde komisyon almadan, şubeye gitmelerine gerek kalmadan kredi desteği veriyor.

Vakıfbank Masrafsız Konut Kredisi Kampanyasının Detayları

10 yıla kadar uzanan çeşitli ödeme planları sunulur. Kişiler isterlerse her ay eşit tutarlarda ödemeler yapabilir. İsterlerse de maaşlarını aldıkları periyotlarda ödemelerini yapabilirler. Yani maaşını 3 ayda bir alanlara özel ödeme planları düzenlenir. Bir diğer ödeme planı çeşidi ise artan ve azalan taksitlidir. Yani vade sonu yaklaştıkça ödeme planlarım artsın diyenler için artan taksitli, vade sonu yaklaştıkça ödemelerim azalsın diyenler için ise azalan taksitli kredi imkanı sağlanır.

Vakıfbank masrafsız konut kredisi faiz oranları yüzde 1,21 olarak belirlenmiştir. Yani alınan tüm kredi tutarında aynı faiz oranı uygulanır ve değişmez. Ancak bu kampanya sadece yeni ev sahibi olmak isteyen ve bunun için kredi çekeceklere özeldir. Öncesinde bankanın diğer konut kredisinden yararlanan, ödemeleri halen daha devam eden kişiler, kredilerini bu kampanyaya taşıyamazlar.

Masrafsız Vakıfbank konut kredisi başvurusu yaparken banka müşterilerinin sigorta yaptırmalarını istemektedir. Sigorta yapılması kredinin güvencesi içindir. Sigorta ödemeleri ise hem eve hem de kişilere göre değişmektedir.

Masrafsız Vakıfbank Konut Kredisi Başvurusu Nereden Yapılır?

Vakıfbank kredi başvurusu internet üzerinden yapılmaktadır. Kredi başvuru formunun eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Kredinin onaylanması halinde ise sadece evrak imzalama için banka şubelerine gidilmesi gerekmektedir. Bu işlem ise çok kısa sürmektedir.

10 yıl vadeli ödeme planı ile 100.000 TL konut kredisi alacak olan bir kişinin yüzde 1,21 faiz oranıyla ödemesi gereken aylık kredi taksidi bin 584,08 TL’ye tekabül etmektedir. Aylık toplam maliyet oranı yüzde 1,2360, yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 15,8833’e tekabül etmektedir. Ödeme planı türüne göre de aylık ödenecek kredi taksit tutarı değişiklik gösterebilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.