Ana SayfaKredilerTEB’den Günde 10 TL’ye 10.000 TL Anında Kredi!

TEB’den Günde 10 TL’ye 10.000 TL Anında Kredi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası (TEB), günde 10 TL’ye 10.000 TL İhtiyaç Kredisi Kampanyası düzenlendi.

TEB’in müşterilerine uygun faiz oranları ve avantajlı ödeme planları ile banka şubelerine kadar gitmeden başvuru yapabilecekleri anında ihtiyaç kredisi kampanyası düzenledi.

TEB Anında İhtiyaç Kredisi Kampanyası

TEB’in düzenlendiği anında ihtiyaç kredisi kampanyasında uygulanan faiz oranları yüzde 1,33 olarak belirlenmiştir. İhtiyaç kredisi faiz oranları sabittir ve piyasada faiz dalgalanmalarından etkilenmemektedir.

48 ay vadeli ihtiyaç kredisi sunan banka, kredi ödemelerinde müşterilerinin gelirlerine uygun ödeme planları hazırlamaktadır. Kişiler isterlerse ödemlerini 3 ay ertelemeli alabilmektedirler. Yani mayıs başında kullanılmaya başlanan kredilerin ödeme başlangıcı eylül başı olmaktadır.

Kampanya dahilinde alınabilinecek en fazla kredi tutarı 10 bin Türk Lirası olup, anında kredi başvurusu hem bankanın çağrı merkezinden hem de internet şubesinden yapılabilir. Çağrı merkezinden kredi başvurusu yapmak isteyenlerin 444 0 666 numarasını aramaları gerekmektedir. İnternet şubesinden kredi başvurusu yapacak kişilerin ise kredi başvuru formunu eksiksiz doldurmaları gerekmektedir. Kredinin onaylanması halinde de yine banka şubelerine gitmeden kredi kullanılabilir.

10.000 TL Anında Kredi ve Ödeme Planı

TEB Kredi Kampanyası dahilinde alınan 48 ay vadeli 10 bin TL kredi için yüzde 1,33 faiz oranıyla aylık kredi taksit tutarı 299,80 TL olmaktadır. Hem aylık hem de günlük ödeme imkanı sağlanmaktadır. Yani bireyler günde 10 TL ödeyerek de bu krediyi alabilmektedirler. 10 bin TL için 53 TL kredi tahsis ücreti tahsil edilmektedir. Bu ücrete vergiler dahil edilmektedir. Yıllık maliyet oranı ise yüzde 21,2825 olmaktadır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.