Ana SayfaGündemArslan: İş Geliştirme ve Kapasite Büyüme Projeleri Olanları Halkbank Şubelerine Bekliyoruz

Arslan: İş Geliştirme ve Kapasite Büyüme Projeleri Olanları Halkbank Şubelerine Bekliyoruz

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Trabzon’da gerçekleştirilen iki farklı etkinliğe katılarak şehirdeki esnaf ve KOBİ’lerle bir araya geldi. Arslan, konuşmalarında Halkbank’ın çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Trabzon’da düzenlenen Üreten Türkiye Toplantıları ve Esnaf Lokantası Sohbetleri programları kapsamında Trabzonlu esnaflarla ve KOBİ’lerle bir araya geldi. Etkinliklerde yaptığı konuşmalarda Arslan, Halkbank’ın bölgedeki aktiviteleri ve çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu.

Nakdi Krediler 2 Katına Çıktı!

Son 5 yıllık süreçte Trabzon merkezli nakdi kredilerin 2 katına kadar çıktığını vurgulayan Arslan, yenilik barındıran işler geliştirme, iş gücü istihdamı artırma konusunda atılan adımlar için Halkbank’ın her zaman destek sunduğunu belirtti. Bu klasmanlarda projesi olan herkesi Halkbank şubelerine beklediklerini belirten Arslan, etkinlikler kapsamında 700 katılımcının sunduğu talepleri ve ihtiyaçları dinledi.

Trabzon’da hizmet vermekte olan firmaların sahip oldukları iş kapasitelerini ve hacimlerini büyütmek adına Halkbank olarak özel çalışmalar hayata geçirdiklerini vurgulayan Arslan, Trabzon’un kendi sektörlerinde öncü konumda olan birçok köklü firmaya ev sahipliği yaptığını, bu sektörler arasında tarım, hayvancılık, inşaat gibi stratejik sektörlerin yer aldığını, bu sektörlerde hizmet veren firmalara sunulan desteklerin Karadeniz bölgesinin gelişmesi için büyük bir önem taşıdığını belirtti.

Halkbank Trabzon’da Yüzde 10’luk Dilime Sahip!

Son 5 yıllık süreçte Trabzon’da ticari nakdi kredilerin 2 katına kadar çıktığını vurgulayan Arslan, gayri nakdi krediler dahil olmak üzere toplam ticari kredilerin 1,16 milyar Türk Lirası seviyesine ulaştığını belirtti. 2017 yılının genelinde Trabzon şehrinin sahip olduğu toplam nakdi ticari kredilerde yüzde 10,8’lik dilimin Halkbank’ta olduğunu belirten Arslan, gayri nakdi krediler için bu oranın yüzde 10,6 olduğunu, toplam mevduat alanındaki pay sahipliğinin ise yüzde 10,2 seviyesinde olduğunu belirtti.

KOBİ Kredileri 20172de Yüzde 27,8 Büyüdü!

2017 yılında Trabzon’da KOBİ kredilerinde yüzde 27,8 oranında bir büyümenin elde edildiğini vurgulayan Arslan, Trabzon’un imalat kapasitesine ek olarak deniz yolu, kara yolu ve hava yolu alanlarında sahip olduğu ulaşım ağları sayesinde önemli bir ticaret merkezi konumunda yer aldığını belirtti.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.