Ana SayfaBanka İş İlanlarıBurgan Bank Takım Lideri Pozisyonuna Banka Personeli Alımı Yapacak!

Burgan Bank Takım Lideri Pozisyonuna Banka Personeli Alımı Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Burgan Bank, Direkt Satış Takım Lideri kadrosunda istihdam etmek üzere en az ön lisans mezunu banka personeli alımı gerçekleştirecek.

Merkezi Kuveyt olan mevduat bankası Burgan Bank, hizmet verdiği ülkelerde kurumsal firmaları ve finansal kuruluşların bulundukları sektörleri odak  noktasına koyuyor. Her geçen gün büyüyen bir kurumsal ve özel bankacılık müşteri portföyüne sahip olan banka, 38 yıllık sektör deneyimi ile birlikte beşinci ülke olarak Türkiye’de hizmet vermeye devam ediyor. Sahip olduğu hizmet kalitesini yükseltmek ve bankacılık sektörüne yeni ürün ve hizmet türevleri sunarak, müşterilerinin ihtiyaçlarını çözüme kavuşturmak konusunda çözüm üretmek isteyen Burgan Bank, Direkt Satış ve Tüketici Finansman Birimi’nde, Direkt Satış Ekibi için yönetici pozisyonunda görev alacak, Direkt Satış Takım Lideri kadrosuna banka personeli alımı gerçekleştirecek.

Burgan Bank Takım Lideri İşe Alım Kriterleri

Burgan Bank tarafından işe alınacak olan banka personellerinin en az ön lisans mezunu olmaları talep ediliyor. Banka, iş başvurusu yapacak adaylar arasında lisans mezunu bulunması halinde tercihini o yönde kullanacağını ifade ederken, ekip yönetimi konusunda en az iki yıllık deneyim sahibi olunmasını önemsiyor.

Banka iş başvurusu yapacak olan adayların Bireysel Emeklilik Sertifikası almış olmalarının önemsendiğini belirten Burgan Bank, birebir sıcak satış aşamalarında kendine güvenen, dinamik bir kişiliğe sahip olan, ikna kabiliyeti gelişmiş olan adayların iş başvurusu yapmalarını bekliyor.

Düzgün diksiyona sahip olan ve insan ilişkilerinde başarı gösteren adayların bir adım ön planda tutulacağını belirten Burgan Bank, yoğun tempoda çalışma yürütebilecek olan, esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek olan ve erkek adaylar için de askerliğini tamamlamış kişilerin banka iş başvurusu yapmalarını talep ediyor.

Burgan Bank İş ve İş Başvurusu Detayları

Burgan Bank tarafından Direkt Satış Takım Lideri kadrosunda istihdam edilecek olan adaylar için yayımlanan banka iş ilanında, yapılacak iş konusunda da detaylar belirtilmiş. Saha alanında başta tüketici kredisi olmak üzere bireysel bankacılık ürünlerinin her biri için verilen hedefler kapsamında satış gerçekleştirilmesi ve bu satış işlemi konusunda görev alacak direkt satış ekibinin hedeflerinin ve yönetiminden sorumlu olunmasını talep ediyor.

Bankanın 20 Nisan 2018 tarihinde açtığı banka personeli alım ilanına aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 18 Mayıs 2018 tarihine kadar banka iş başvurusu yapabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/burgan-bank-a-s-direkt-satis-takim-lideri-1711103
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.