Ana SayfaKariyerKariyer Yolculuğu: Akbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Kariyer Yolculuğu: Akbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şube ağını her yeni yılda genişleten, sürekli olarak personel alımları yapan, uzman kadrolarını büyüten Akbank, bünyesinde istihdam ettiği çalışanlarına çeşitli finansman, eğitim ve kariyer imkanları sağlıyor. Bankacılık sektöründe ilerleme, uzmanlaşmak isteyenlere Akbank kariyer destek oluyor. Peki bankanın personel alım süreci nasıl işliyor, nelere dikkat etmek gerekiyor? Sorularını cevaplarına yazımızdan ulaşabilirsiniz.

Akbank Kariyer Yolculuğu

Akbank kariyer yolculuğuna çıkabilmek, banka iş başvurusu gerçekleştirmek için ilk olarak sistemde üyelik kaydınızın olması gerekiyor. Yeni üyelik oluşturarak özgeçmişinizi oluşturabilir, özgeçmişinizi güncelleyebilir, aktif ya da pasif duruma getirebilirsiniz. Aynı zamanda bankanın size gönderdiği mesajlara erişebilir, başvuru sürecindeki durumunuzu takip edebilirsiniz.

Bizim internet sitemizdeki güncel iş ilanlarını takip etmek için banka personel alımları kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Akbank Kariyer Yönetimi Prensipleri Nelerdir?

Banka din ve mezhep, dil, yaş, siyasal düşünce, ırk, felsefi inanç ya da cinsiyet gözetmez, tüm çalışanlarına her zaman eşit davranır. Akbank insan kaynakları her zaman şeffaf yönetim ve bilgilendirme uygulayıp, etkin bir iletişim sağlar. Aynı zamanda kişilerin performanslarına ve geri bildirimlerini dikkate alarak adil ve her zaman tutarlı davranan Akbank insan kaynakları, tüm banka personellerinin istek ve önerilerini tek bir çatı altında değerlendirir, sürdürülebilir bir başarı için her zaman değişime ve gelişime açık olur.

Akbank kariyer yolculuğunda banka tüm çalışanlarının bilgi ve yeteneklerine uygun olarak gelişme imkanları tanır, çalışanların memnuniyetlerini sürekli artırmak için çalışır.

Akbank Kariyer Yönetimi Sisteminin Amaçları Nelerdir?

Müşterilerine olan yaklaşımı kadar çalışanlarına olan davranışlarıyla adından söz ettiren Akbank Kariyer, organizasyonun etkili bir şekilde işlemesi, bunun devamlı olarak sağlanması için var gücüyle çalışmaktadır. Kaliteli çalışan profillerini kendi bünyesine çekebilmek, motivasyonu sürekli artırmak, iletişim kuvvetlendirmek için her geçen gün kendini geliştiren Akbank, çalışanlarına hem dikey hem de yata kariyer imkanları sağlayıp, beklentilerine yanıt verir, onlara kendilerini keşfetmeleri için kariyer yolları önerir, kişisel gelişim olanakları sağlar, kritik pozisyonları yedekleyen altyapılar oluşturur.

Akbank İş Başvurusu İşlemleri Nasıl Olur?

Akbank işe alım sisteminde ilk defa CV oluşturacak adayların üyelik açmaları gerekmektedir. Sonrasında ekranda yer alan tüm zorunlu alanları eksiksiz olarak doldurmaları istenmektedir. Zorunlu alanlar kırmızı işaretli olarak gösterilmektedir. Eğer eksik bilgi girilirse, banka iş başvurusu yapılması ve iş başvurusunun olumlu sonuçlanması halinde banka adaylar ile iletişim kuramaz.

Akbank Çalışanlarına Tanınan Haklar ve Maaş Bilgisi

Türk vatandaşlarının Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralarını, yabancı uyruklu vatandaşların ise pasaport numaralarını girmeleri, sonrasında ise bunu doğrulamaları gerekmektedir. Özgeçmiş oluşturma aşamasında sırasıyla;

  • Kişisel Bilgiler,
  • Eğitim Durumu,
  • İş deneyimleri,
  • Nitelikler,
  • Diğer bilgiler ve tercihlerin doldurulması gerekmektedir.

Akbank iş başvurusu yapılabilinmesi için eğitim düzeyinin en az lise mezunu olması gerekmektedir.

Eğer Akbank CV oluşturma işleminde CV pasif hale getirilirse, başvurular değerlendirilmez. Yapılan banka iş başvurusunun değerlendirilmesi için CV’nin aktif olması gerekmektedir. Aynı zamanda CV’ler 1 sene sonra güncellenmezse yine pasif hale getirilmektedir. Kişilerin değişiklik yapacaklarsa bunu yapmaları, yapmayacaklarsa da Özgeçmişimde değişiklik yoktur olarak güncelleme yapmaları gerekmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.