Ana SayfaEkonomi23 Nisan’da Bankalar Açık mı?

23 Nisan’da Bankalar Açık mı?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

23 Nisan’da Bankalar Açık mı, 23 Nisan resmi tatil mi sorusu en çok merak edilenler arasında. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 2018’de pazartesiye denk geldi. Bu nedenle de herkesin aklına hafta başı ödemeleri, banka işlemleri, EFT’ler, Havaleler, maaş günleri gibi sebeplerden dolayı bankaların açık olup olmadığı merak konusu.

23 Nisan’da Bankalar Açık mı?

Herkesin merakla sorduğu 23 Nisan’da Bankalar Açık mı sorusu ne yazıkki hayır. 23 Nisan resmi tatil olması nedeniyle bankalar açık olmayacak. Bu nedenle de banka şubelerinden yapılan bankacılık işlemleri 24 Nisan Salı gününe ertelenecek. Ancak 23 Nisan’da bankaların açık olmaması bankacılık işlemlerinin ertelenmesi anlamına gelmiyor. Vatandaşlar, banka şubelerinden yapabileceği işlemleri ilgili bankanın internet bankacılığını, mobil bankacılığını, ATM’lerini ya da banka özelinde sunduğu diğer iletişim kanallarını kullanabilecekler.

23 Nisan’da EFT ve Havale Yapabilir Miyim?

23 Nisan’da havale yapılabilir. Havale aynı bankalar arası para transferidir. Yani örneğin Ziraat Bankası müşteriyseniz bir başka Ziraat Bankası hesabına para gönderebilir ya da para alabilirsiniz.

23 Nisan’da EFT yapılamaz. EFT, bir bankadan başka bir bankaya para transferidir. Yani örneğin  Garanti Bankası müşterisiyseniz Yapı Kredi Bankası hesabına para gönderemez ya da alamazsınız. Bu durumda verdiğiniz para transferi talimatı bir sonraki günün banka açılış saatinde gerçekleşir. Bankaların açılış saatleri 09.00 olduğundan dolayı, 23 Nisan EFT talimatı 24 Nisan sabah 09.00’da gerçekleşecektir.

23 Nisan’da Açık Olan Bankalar Var mı?

23 Nisan’da açık olan bankalar bulunmamaktadır. Tüm bankalar 23 Nisan’da resmi tatil nedeniyle hizmet vermeyecektir. Ancak kredi kartı taksit ödemesi, kredi ödemesi gibi işlemlerinizi bankanın diğer iletişim kanallarıyla gerçekleştirmeniz mümkün.

Aynı zamanda kredi kartı, banka kartı kayıp ve çalıntı işlemleri, kredi yapılandırma, erteleme, taksit gününün değiştirilmesi ve benzeri gibi diğer bankacılık işlemleri için de ilgili bankanın çağrı merkezini arayarak yapmanız mümkündür.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.