Ana SayfaKariyerKariyer Yolculuğu: Türkiye İş Bankası Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Kariyer Yolculuğu: Türkiye İş Bankası Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Her zaman tercih edilen işveren olmak, çalışanların kişisel ve mesleki gelişimlerine yardımcı olacak programlar ve eğitim olanakları sağlamak isteyen Türkiye İş Bankası Kariyer yolculuğunda ilerlemek isteyenlerin dikkat etmeleri gereken noktalar vardır. Lider, öncü ve güvenilir banka konumu ile bölgesel finansal güç olarak devam ettirdikleri, müşterilerin, hissedarların ve çalışanların en çok tercih ettiği banka ola vizyonu ile çalışan Türkiye İş, hem müşterilerini hem de çalışanlarını her zaman önemsemektedir.

Türkiye İş Bankası Kariyer Yolculuğu

Türkiye İş Bankası Kariyer yolculuğunda kişilerin banka çalışma stratejisini çok iyi kavramaları gerekmektedir. Banka müşteri ve sonuç odaklı çalışma performansı gösterir. Çalışanlarının da her zaman bu doğrultuda çalışmalarını, kariyer basamaklarını hedef odaklı tutmaları istenir. Sadakate, sorumluluk almaya ve yaratıcı olmaya önem veren banka, çalışanlarının da aynı önemi vermeleri için destek olur, teşvik eder. Türkiye İş Bankası kariye basamaklarında banka çalışanlarına yetkinlik ve performansa dayalı, adil ve güvenilir davranır, değerlendirir ve bu kapsamda da pozisyonlarını yükseltir.

Türkiye İş Bankası Çalışanlarına Tanınan Haklar ve Maaş Bilgisi

Türkiye İş Bankası İşe Alım Süreci ve Detayları

Türkiye İş Bankası kariyer yolculuğuna çıkacak adayların, işe alım sürecinde pozisyona göre değerlendirileceğini bilmeleri gerekir. Bankanın işe alım sürecinde kullandığı tüm araçlar uluslararası standartlarda olup, yetkili kurumlar tarafından da geçerlilik ve güvenirlikleri kanıtlanmıştır.

Türkiye İş Bankası personel alımları için banka iş başvurusu yapacak adaylara yazılı sınav uygulanır. Yazılı sınavda sayısal ve sözel yetenek konuları yer alır.

Değerlendirme merkezi uygulamaları olur. Bu uygulamayla adayların kuvvetli ve gelişime açık olan yönleri belirlenmek istenir. Aynı zamanda adayların performansları gözlemlenir.

Yetkinlik bazlı mülakatlar olur. Bu mülakatlarda kişilerin önceki dönemlerinde yaptıkları işler, işler karşısında gösterilen davranışlar, alınan sorumluluklar dikkate alınır ve işe alındıktan sonraki performansı değerlendirilmeye çalışılır.

Panel mülakatlar olur. Bu teknik ve klasik mülakatlar olmak üzere 2’ye ayrılır. Panel mülakatlara en az 2 kişi katılım sağlar.

Son olarak da kişilik envanterleri olur. Bu görüşmede ise kişileri kendi yetkinliklerini nasıl değerlendirdiklerine bakılır. Davranış ve davranış eğilimleri saptanmaya çalışılır.

Türkiye İş Bankası Çalışanlarına Tanınan Haklar ve Maaş Bilgisi

Türkiye İş Bankası Kariyer Fırsatları

Tüm çalışanlar başarılı bir performans sergilediği müddetçe Türkiye İş Bankası kariyer yolları her zaman açıktır.

Memurluktan müdürlük pozisyonuna gelebilmek için kişiler 2 aşamalı sınava tabi tutulurlar. Bunlar Uzman Yardımcısı ve Müfettiş Yardımcısı unvanında olanlar için kıdem ve yeterlilik sınavlarıdır.

Diğer pozisyonlarda istihdam eden ya da edecek olan kişiler için ise Türkiye İş Bankası kariyer kulvarı çerçevesinde yükselme süreçleri olur.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.