Ana SayfaKredi KartlarıMaaşını Ziraat Bankası’ndan Alanlara Özel İndirimli Tatil Kampanyası!

Maaşını Ziraat Bankası’ndan Alanlara Özel İndirimli Tatil Kampanyası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası’ndan maaşını alan çalışan ve emeklilere özel tatil kampanyası düzenlendi.

Maaşlarını Ziraat Bankası’ndan alan çalışan ve emeklilere özel 30 Nisana alacaklar tatil rezervasyonlarında yüzde 10 indirim imkanı sağlanıyor.

Ziraat Bankası Tatil Kampanyası Fırsatı

Düzenlenen tatil kampanyası fırsatı için başvurular internet üzerinden ya da çağrı merkezi aranarak yapılmaktadır.

Başvuru için hmstatil.com internet sitesine giriş yapılması ya da 444 5 467 numaralı HMSTatil Çağrı Merkezi’nin aranması gerekmektedir. Erken rezervasyonda sunulan imkanlar oteller, termal-spa otelleri, tüm yurtiçi, zincir ve Kıbrıs otelleri, yurtdışı tur, kültür turu ve gemi turu imkanı sunuluyor.

Ziraat Bankası tatil kampanyası yüzde 10 indirimden yararlanmak isteyenler sms atarak da başvurularını yapabilirler. Bunun için bankadan maaş alan çalışanların HMSBCLS ile T.C. kimlik numarasını, maaş alan emeklilerin ise HMSBEMK aralarında bir boşluk bırakılarak sırası ile yazmaları, sonrasında ise 4757’ye mesaj atmaları gerekmektedir.

Başvuru tamamlandıktan sonra maaşın Ziraat Bankası’ndan alınıp alınmadığı kontrol edilmektedir. Bunun devamında da telefona indirim kuponu gönderilmektedir.  İndirim kuponu geldikten sonra kişilerin hmstatil.com internet sitesine giriş yapmaları, satın alma sayfasında kupon/indirim bilgilerini girmeleri gerekmektedir. Bunun devamında ise hesapla’ya giriş yapılmalıdır. Bunun yanı sıra yine 444 5 467 numaralı HMSTatil çağrı merkezi aranarak da indirim kuponu kodu kullanılarak rezervasyon yapmak mümkündür.

Ziraat Bankası Kampanya Şartları

Düzenlenen erken rezervasyon tatil kampanyası başvurusu 30 Nisan 2018 tarihinde sona ermektedir. Kampanya dahilinde yüzde 10 indirim imkanı sunulmaktadır. Başvurular hem internet, hem sms hem de çağrı merkezleri aranarak yapılabilinmektedir. İndirime yurtdışı oteller, uçak bileti ve transfer alışverişleri dahil edilmemiştir.

Verilecek olan indirim kodu sadece münferit rezervasyonlarda verilip, bu da sadece 1 kez verilmektedir.

İndirim kodunun kullanım süresi ise 10 Mayısa kadar geçerlidir. Yani rezervasyonların 10 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Yapılacak olan rezervasyonlarda en son konaklama tarihi ise 31 Aralık 2018 olarak belirlenmiştir.

Ziraat Bankası tatil kampanyası başka bir kampanya ile birleştirilememektedir.

Aynı T.C. kimlik numarası ile maksimum 3 tane kampanya kodu alınabilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.