Ana SayfaKredilerGüncel Halkbank Kredi Hesaplama ve Faiz Oranları!

Güncel Halkbank Kredi Hesaplama ve Faiz Oranları!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Müşteri odaklı, kaliteli hizmet anlayışını benimseyerek bankacılık sektöründe faaliyette bulunan Halkbank, özellikle de kredi ve risk yönetiminde müşterilerinin her zaman yanında olmaktadır. Buna bağlı olarak da Halkbank kredi hesaplama ve faiz oranlarında değişiklikler olmaktadır.

Banka Kredi Hesaplama Yaparken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Halkbank kredi hesaplama işlemlerinde dikkat edilecek noktalardan biri hangi kredi türünde yararlanıldığıdır. Hem kişilere hem ihtiyaca hem de çeşitli kriterlere göre finansman kampanyaları düzenleyen banka, finansmanın türüne göre de şartları ve sunduğu avantajları değiştirmektedir.

Banka kredi hesaplamalarında masraflar maliyet oranlarını doğrudan etkilemektedir. Bununla birlikte de hesaplama işlemleri değişmektedir. Masrafsız kredi imkanları sağlayan banka, emeklilerden maaş müşterilerine, kamu çalışanlarından özel çalışanlara kadar kişiye özel finansmanlar sunmaktadır.

Aynı zamanda özel günlere göre de avantajı krediler sağlamaktadır. Örneğin; Emniyet görevlilerine özel masrafsız ihtiyaç kredisi sunulur. Bu kredide uygulanan faiz oranı yüzde 1,26 ile yüzde 1,32 olurken, faiz oranları masraflara göre değişir.

Halkbank Kredi Başvurusunda Bunlara Dikkat!

Halkbank kredi hesaplama işlemlerini yapmadan önce hangi krediden yararlanacağınıza karar vermenizde fayda vardır. Eğer ihtiyaçlarınız küçükse mini kredi kampanyasından, özel sektörde çalışıyorsanız özel sektör çalışanlarına özel kredi kampanyasından, bankanın maaş müşterisiyseniz de Halkbank’tan maaş alanlara özel kredi kampanyasından yararlanmanızda fayda vardır. Çünkü her kredide uygulanan faiz oranı ile sunulan avantajlar değişiklik gösterir. Buna göre de Halk Bankası kredi hesaplama işlemlerinde küçük farklılıklar olur.

Bir kampanyadan 50 bin TL’ye kadar kredi alabilirken, bir diğerinden 100 bin TL’ye kadar kredi alabilirsiniz. Birinde masrafları ödemek zorunda değilken, diğerinde ödemek zorunda kalabilir, sigorta yaptırabilirsiniz. Buna göre de ek masraflar, ek ödemeler doğar. Aylık ve yıllık maliyet oranları değişir. Halkbank kredi hesaplama, taksit ve geri ödenecek toplam tutarda da bir hayli farklılıklar olur

Halkbank Kredi Hesaplama ve Faiz Oranları!

Bankanın sunduğu kampanyalardan biri hızlı kredidir. Bununla kişiler 25 bin TL’ye kadar yüzde 1,35 faiz oranıyla banka şubesine gitmeden başvurusunu yapabilir, kredisini alabilir. Bu kampanya dahilinde 48 ay vadeli 10 bin TL alınırsa aylık taksit 301 TL’ye tekabül eder.

Bir diğer sunulan kampanya eğitim masraflarına özeldir. Kişiler 50 bin TL’ye kadar kredi alabilir. 48 Ay vadeli 10 bin TL eğitim kredisi için yüzde 1,29 faiz uygulanır ve aylık taksit 296 TL’ye tekabül eder. Yani bu iki kredi karşılaştırması yapıldığı zaman aylık 5 TL’lik ödeme farkı oluşur. Bu küçük bir rakam gibi görünse de Halk Bankası kredi hesaplama işlemlerinde ek masraflar da dahil olduğu zaman toplam ödenecek tutar çok fazla değişiklik göstermektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.