Ana SayfaBanka İş İlanlarıŞekerbank Lise Mezunu Engelli Personel Alımı Yapıyor!

Şekerbank Lise Mezunu Engelli Personel Alımı Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’nin en köklü bankalarından olan Şekerbank, banka personeli alım ilanı yayınladı. Şekerbank, en az lise mezunu banka personeli alımı gerçekleştireceğini duyurdu.

Türkiye’nin en köklü bankalarından olan Şekerbank, banka personeli alımı gerçekleştirmek için bir iş ilanı yayınladı. 1950’li yıllarda ülkedeki şeker üretiminde gerekli olan finansal desteği sağlamak amacıyla kooperatif olarak kurulan kurum, 1990’lı yıllar itibariyle bankacılık lisansını alıp, bankacılık sektörüne emin adımlarla giriş yapmış, 1998 yılı itibariyle de hisselerinin halka arzını sağlamayı başarmıştır.

Şekerbank Engelli Personel için Aranan Nitelikler

Engelli Personel
Engelli Personel

Şekerbank tarafından istihdam edilecek olan banka personelleri, İstanbul’da yer alan şubelerde görev alacaklar. Bu bağlamda adayların İstanbul’da ikâmet etmesini talep eden banka, banka iş başvurusu yapacak kişilerin en az lise mezunu olmalarını talep ediyor.

İş başvurusu aşamasında adayların engel durumlarını hem ön yazılarında belirtmelerini, hem de heyet raporlarında yazan iş gücü kayıplarını sağlık raporuyla belgelemelerini talep eden banka, adayların engel durumlarının ofis içinde ve dışında herhangi bir engel teşkil etmemesini de önemsiyor. Ayrıca adayların;

  • Engel durumunun ofis içi ve dışı çalışmaya müsait olması,
  • MS Office uygulamalarına hakim olması,
  • Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’a kayıtlı olmaları gerekiyor.

Şekerbank İş Başvurusu Detayları

Şekerbank İş Başvurusu Detayları
Şekerbank İş Başvurusu Detayları

Şekerbank, İstanbul’da yer alan şubelerinin Operasyon Destek Görevlisi kadrolarında istihdam etmek üzere engelli personel alımı gerçekleştirecek. Engelli banka personeli alım ilanı yayımlayan banka, iş ilanı başvurusu aşamasında ön yazılarında hem engellerini, hem de iş gücü kayıp yüzlerini belirtmeleri gerekiyor.

Şekerbank’ın 121 Nisan 2021 tarihinde güncellediği banka personeli alım ilanına 13 Haziran 2021 tarihine kadar banka iş başvurusu yapabilirsiniz.

Şekerbank Engelli Personel
Şekerbank Engelli Personel

Bu iş ilanı ilk olarak kariyer.net’te yayınlanmıştır. İş ilanındaki değişiklik ve işe alım şartları tamamıyla ilgili kurumun inisiyatifinde olup, değiştirilme hakkı saklıdır. Aşağıda yer alan bağlantıyı kopyalayıp, tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilgili iş ilanının en güncel halini inceleyebilir, aynı zamanda ilana başvuru yapabilirsiniz. Bankaciyim.net’te yer alan diğer iş ilanlarını incelemek isterseniz banka iş ilanları, kamu iş ilanları ve diğer iş ilanları kategorilerini ziyaret edebilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/sekerbank-operasyon-destek-gorevlisi-2260468
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.