Ana SayfaBankacılıkTTNET Yalın İnternet Nedir? Sunulan Paketler, Şartlar ve Ek Ücretler!

TTNET Yalın İnternet Nedir? Sunulan Paketler, Şartlar ve Ek Ücretler!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Yıllardır ülkemizde internetten telefona, mobilden müziğe kadar çeşitli tüm ihtiyaçlarda tüm vatandaşların yanında olan Türk Telekom (TTNET), ev telefonu ya da telefon hattı olmadan müşterilerine internet imkanı sağlamaktadır. TTNET Yalın İnternet kampanyası başlatılıp, kişiler ihtiyaç duyduklarında istediği bilgilere ulaşabilmektedirler.

Sosyal medya hesaplarında saatlerce zaman geçirmek, paylaşımlar yapmak, Tivibu web ile sevilen tüm programları izleyebilmek ve dahası için sunulan TTNET Yalın internet ile kişiler hızlı ve güvenilir internete ulaşabilmektedir.

TTNET Yalın İnternet Paketleri

4 farklı çeşitte TTNET Yalın İnternet paketleri sunulmaktadır. Bunlar; Ultranet, Hipernet, Fibernet ve diğer paketler.

TTNET ULTRANET: Bu paketle 16 Mbps’ye kadar hız verilip, veri kullanıma bağlı olarak Yalın Ultranet 6 paketi kapsamında 25 GB, Yalın Ultranet limitsiz paket kapsamında 50 GB’yi, Yalın Ultranet Limitsiz kapsamında ise 75 GM’nin üzerine çıkılmasında internet hızı 3 Mbps azaltılmaktadır. Bir sonraki ay ise hız normal standarta dönmektedir. Maksimum hız 16 Mbps oluo, Statik IP istenmesi halinde aylık 15 TL ücret tahsil edilir.

TTNET HİPERNET: TTNET paketleri arasında yer alan hipernet, internet hızının bulunduğu yerdeki paket bazlı desteklenen hızı kullanmaktadır. Bu hız ise bağlanılan yerlere göre farklılık göstermektedir. Diğer TTNET paketlerine benzer şekilde GB aşılması halinde internet hızı 5 Mbps azaltılmaktadır. Vatandaşlar hipernetten diğer TTNET kampanyalarına geçiş yapmak isterlerse de 29 TL ücret tahsil edilmektedir.

TTNET FİBERNET: Söz konusu pakette internet hattının bulunduğu yere bağlı olarak paket bazlı desteklenen hız kullandırılmaktadır. TTNET internet hızı ise lokasyona göre değişkenlik göstermektedir. Fibernet Fulllimitsiz paketlerde GB uygulaması olmayıp, diğer TTNET kampanyalarına geçmek isteyenlerde 29 TL ücret tahsil edilmektedir.

Diğer Paketler: Bu pakette ise 1 Mbps hızında limitsiz kota imkanı verilmektedir. Günlük sınırsız internet kullanımı 2 TL olarak ücretlendirilmektedir.

Hem bireysel hem de kurumsal müşteriler tüm paketlerden yararlanabilmektedir. Yalın İnternet Başvurusu TTNET mağazaları, ofisleri ve müşteri hizmetlerinden yapılabilinmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.