Ana SayfaKredi KartlarıING Bank Bonus’a Özel Koçtaş İndirim Kampanyası! Yarın Son!

ING Bank Bonus’a Özel Koçtaş İndirim Kampanyası! Yarın Son!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ING Bank Bonus’a özel Koçtaş Mağazalarından yapılan alışverişler için kampanya düzenlendi. Kampanya kapsamında kişiler yapacakları alıverişlerde indirim fırsatından yararlanabilecekler. Peki Ne kadarlık alışveriş yapılması gerekiyor? Her ürün geçerli mi? ING Bank Bonus’a özel indirim ne kadar? Her Kart için Geçerli mi? Koçtaş Çalışma Saatleri!

ING Bank Bonus’a Özel İndirim Fırsatı!

ING Bank Bonus’a özel indirim kampanyası düzenlendi. Bonus kartı olanların anlaşmalı KOÇTAŞ mağazalarından yapacakları 100 TL ve üzeri alışverişlerde hem indirim hem de ek taksit imkanı sunuluyor.

Alışverişlerin sadece Garanti POS üzerinden yapılması gerekmektedir. Bunun haricinde olanlar geçerli olmayacaktır. Kampanya dahilinde 6 taksitli satış için mağaza satış görevlisi banka tarafından verilen taksit opsiyonunu seçtikten sonra, yapılan taksitli harcamanın kart sahibine 6 taksit olarak yansıtılması sağlanacaktır. Kişilerin, taksit seçme ya da artık olarak ek taksit kullanma hakları olacaktır. Maksimum taksit sayısı 6 olarak belirlenmiş olup, 6 taksitten fazla yapılmayacaktır. Aynı zamanda ING Ticari Kartlar ve ING Pegasus Plus Kartlar kampanya kapsamında değildir.

Koçtaş Çalışma Saatleri Nedir?

Türkiye’deki Koçtaş şubeleri incelendiği zaman 19 ilde toplamda 41 tane olduğu bilinmekte. Diyarbakır’dan İzmir’e, Mersin’den Trabzon’a kadar çok sayıda şubesi bulunan Koçtaş, mobilya, ev tekstili, dekoratif ürünler, banyo ve seramik, bahçe malzemeleri, halı, perde ve benzeri gibi on binlerce ürün hizmeti veriyor.

Uygun fiyat ve avantajlı kolay ödeme imkanlarıyla müşterilerine kolaylıklar sağlayan Koçtaş, dönemsel olarak bankalarla anlaşmalar sağlayarak, banka müşterilerine özel fırsatlar sunuyor.

En çok merak edilenler arasında olan Koçtaş mesai saatleri 10.00 ile 22.00 arasındadır. Koçtaş çalışma saatleri hem hafta içi hem de hafta sonu aynı olup, öğle arası tatili de vermemektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.