Ana SayfaEkonomi2 Mayıs Çarşamba Güncel Altın Fiyatları!

2 Mayıs Çarşamba Güncel Altın Fiyatları!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Altın fiyatları güne nasıl başladı merak ediyorsanız, gram altın gün açılışını yükselişle yaptı. Serbest altın piyasasında 172 lira bandından satışa sunulan gram altın yanı sıra, çeyrek altın da fiyat artırdı. Sarrafiyelerden cumhuriyet altını ve tam altında fiyat artıranlardan oldu.

Altın Fiyatı Düşer mi? Altın Fiyatı Ne Zaman Düşer?

Altın almayı düşünen vatandaşlar altın fiyatlarının arttığını görünce, “Altın almak için doğru gün mü?” sorusunu sordu. Uzmanlara göre altın fiyatları ABD Merkez Bankasının faiz kararı sonrasında yön değiştirebilir. Piyasa uzmanları FED’in faiz artırımı yapması halinde doların yükseleceğini, altının ise azalan bir grafikte hareket edeceğini öngördü. Bu durumda altın almak ne kadar doğru olacak karar sizin. Bugünün serbest altın piyasası fiyatlarına gelince, işte güncel altın fiyatları…

Gram Altın Ne Kadar?

Düğün sezonunun başladığı şu günlerde gram altın satışları da arttı. Çeyrek altın alamayan vatandaş gram altına yöneldi. Altın gram fiyatı 2 Mayıs Çarşambaya 172,88 liralık alış fiyatı ile başladı. Satışlarsa saat 08.20 itibariyle 172,91 liradan devam ediyor.

Çeyrek Altın Ne Kadar?

Çeyrek altın piyasanın en çok satılanlarından olurken bugün 280,92 liralık fiyatla satışa sunuldu. Çeyrek altın bozduracaksanız alış işlemleri şu anlarda 274,70 liradan devam ediyor.

Yarım altın fiyatı bugün arttı. Artış sonrasında alış işlemleri 547,69 liradan başladı. Yarım altın satışta ise 561,83 liraya alıcı buldu.

Güne yükselişle başlayan tam altın alışta bin 131 lira seviyesine çıktı. Satış yönlü işlemler bin 143 liradan gün açılışı yaptı.

Cumhuriyet Altını Ne Kadar?

Altın fiyatlarındaki artıştan etkilenen Cumhuriyet altını günün ilk alışlarını bin 149 lira üzerinden aldı. Serbest altın piyasasında bin 161 liradan satış işlemi gördü.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.