Ana SayfaEkonomi03.05.2018 Altın Fiyatlarında Bugün! Çeyrek Altın Kaç Lira?

03.05.2018 Altın Fiyatlarında Bugün! Çeyrek Altın Kaç Lira?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Altın fiyatları dünkü yükseliş eğilimine bugünün açılışında da devam etti. Çeyrek altın güne yüzde 1,69’luk artışla başladı. Serbest piyasada gram altın gün açılışını 175 lira bandından yaptı. Yarım altın bugün ne kadar oldu? Cumhuriyet altını alış yükseldi mi? Güncel altın fiyatlarında anlık durum ve çok daha fazlası haberimizde…

Altın Fiyatları Ne Olur?

Altın yatırımcısının gözü kulağı yine güncel altın fiyatlarına kilitlendi. Altın piyasasında fiyatlar yeniden yükselişe geçti. Dün sarrafiye ürünlerindeki fiyatlar ciddi oranlarda arttı. Uzmanlar ABD Merkez Bankasının faiz artırımına gitmesi halinde doların elini güçlendireceğini, altın fiyatlarınınsa düşüşe geçeceğini öngörmüştü. Fakat beklenen olmadı ve FED faiz artırımına gitmediğini açıkladı. Karar sonrasındaki ilk işlem günü ise hareketli bir başlangıç yaptı. Çeyrek altın, Reşat altını, tam altın ve yarım altın güne fiyat artırarak başladı.

Gram Altın Ne Kadar?

Altın yatırımında uzun vadeli düşünenlerin ilk adresi olan gram altın güne bir önceki günün açılışına göre yatay başladı. Günün ilk alış işlemleri 175,23 liradan gerçekleşti. Altının gram fiyatı ise satışta 175,30 lira seviyesinde bulunuyor.

Çeyrek Altın Ne Kadar?

Çeyrek altın serbest piyasa verileri dikkate alındığında günün alış fiyatını 279,35 lira üzerinden fiyatlandırdı. Satış fiyatı ise 285,67 liraya yükseldi.

Yarım altın fiyatı da yeni güne yükselişle başlayanlardan oldu. Alış yönlü işlemler bugünün açılışında alışta 556,95 lira seviyesini gördü. Yarım altın satışta ise 571,33 liraya alıcı buldu.

Tam Altın Bugün Ne Kadar?

Tam altın bozduracaksanız fiyat 3 Mayıs Perşembeye bin 117 lira ile başladı. Tam altın satışta ne kadar oldu? Tam altın bugün satış yönlü işlemlere bin 139 lira ile başladı.

Reşat altını yatırımcısının yüzünü güldürdü ve satışlara bin 198 lira seviyesinden başladı. Alış işlemleri ise bin 186 lira üzerinden fiyatlandırıldı.

Cumhuriyet Altını Ne Kadar?

Cumhuriyet altını alış işlemlerine bin 154 lira ile başlayan, değer artıran altın türlerinden oldu. Cumhuriyet altınının satış fiyatı ise saat 08.42 itibariyle bin 166 liradan devam ediyor.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.