Ana SayfaEkonomi4 Mayıs Cuma Altın Fiyatları Son Dakika! Gram Altın Kaç Lira? Çeyrek...

4 Mayıs Cuma Altın Fiyatları Son Dakika! Gram Altın Kaç Lira? Çeyrek Altın Ne Kadar?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Altın ons fiyatındaki artış devam ediyor. Çeyrek altın, cumhuriyet altını, tam altın ve yarım altın fiyat artırdı. Gram altın ise güne yüzde 1,30’luk primle başladı. Peki, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? Altının gram fiyatı ne kadar? İşte güncel altın fiyatları ve piyasa gelişmeleri…

Altın Fiyatları Yükselişe Hız Verdi!

Altın fiyatları dün öğleden sonra yükseliş yönlü grafiği artırdı. Enflasyon verilerinin açıklanması sonrasında yatırım aracı olarak kullanılan altın türlerinde ciddi oranlarda artışlar kaydedildi.

Gram Altın Fiyatı

Yatırım aracı ve son zamanlarda hediye içinde tercih edilen gram altın dün güne yatay başladı. Öğleden sonraysa yüzde 1,5 yakın bir değer artışı kaydederek, 177 liralık banda girdi. Altının gram fiyatı bugüne ise alış yönlü işlemlerde 178,31 liradan başladı. Satış fiyatı ise 178,33 liradan alıcı buldu.

Çeyrek Altın Ne Kadar?

“Altın kaç TL?”  diyen vatandaşlar çeyrek altın fiyatını görünce şok oldu. Dün güne 279 lira bandından başlayan çeyrek altın, bugüne 291,04 liralık satış fiyatıyla başladı. Çeyrek altının alış fiyatı ise serbest altın piyasası dahilinde 284,60 liraya yükseldi.

Yarım Altın Fiyatı

Yarım altın fiyatı diğer altın grupları gibi güne yükselen trendle başladı. Saat 08.38 itibariyle 582,07 liradan alıcı bulan yarım altın, alışta 567,43 liradan işlem görüyor.

Tam Altın Ne Kadar?

Tam altın fiyatı yüzde 1,88’lik artış sonrasında bin 160 liradan satışa sunuldu. Tam altınını yüksek fiyatlardan nakite döndürmek isteyenleri bekleyen fiyatsa bin 138 lira olarak gözlemlendi.

Reşat altını değerini gün açılışında yüzde 4,46 gibi yüksek bir oranda artırdı. Günün ilk satışlarını bin 217 liradan yapan Reşat altını, alışta bin 205 liraya yükseldi.

Cumhuriyet Altını Ne Kadar (4 Mayıs 2018)

Cumhuriyet altını fiyatını merak eden vatandaşlar dikkat! Cumhuriyet altını fiyatındaki gün bazlı değişim yüzde 1,63’lük artış oldu. Alış işlemlerine bin 173 liralık fiyat belirleyen serbest piyasa, satışlara ise bin 185 liradan başladı.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.