Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası Çağrı Merkezi Personel Alımları Yapacak!

Garanti Bankası Çağrı Merkezi Personel Alımları Yapacak!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası, Çağrı Merkezi Birimi’nde görevlendirmek üzere banka personeli alımı gerçekleştirecek. Banka sınavına davet için Garanti Bankası e-posta ve SMS bilgilerinin doğru iletilmesini talep ediyor.

Garanti Bankası henüz 30 yaşını aşmamış, yüksek okul ya da lisans mezunu ve öğrencisi kişilerin banka iş başvurusu yapmalarını talep ediyor. Düzenlenecek olan banka sınavına ve banka mülakatına SMS ve e-posta yoluyla kriterleri sağlayacak olan Garanti Bankası, adayların İstanbul’da ikâmet etmelerini de önemsiyor.

Erkek adaylar için askerlik görevinin tamamlanmış ya da en az iki yıl tecilli olmasına önem veren Garanti Bankası, haftanın herhangi bir beş günü, saat 09.00 ile 18.00 aralarında çalışabilecek adayların iş başvurusu yapmalarını talep ediyor.

Garanti Bankası, iş başvurusu yapacak olan adayların iletişim becerilerinin yüksek olmasına, ikna kabiliyetlerinin gelişmiş olmasına ve satış yapma konusunda istekli olmalarına da önem veriyor.

Garanti Bankası İş ve İş Başvurusu Şartları

Garanti Bankası’na iş başvurusu yapacak olan adaylar Çağrı Merkezi Birimi’nde görevlendirilecekler. İstihdam edilecek kişilerin Telefon Bankacılığı vasıtasıyla arayan Garanti Banaksı müşterilerinin taleplerinin alınması ve gerçekleştirilmesi ile birlikte, aynı zamanda Garanti Bankası’na ait olan ürünlerin satışlarının yapılması konusunda da görev alacaklar.

İşe alınacak olan kişiler, Garanti Bankası’nın kadrolu çalışanı olurken, Çağrı Merkezi’ndeki yükselmeleri sonrasında Garanti Bankası’nın şubelerinde veya Genel Müdürlük birimlerinde de görevlerine devam etme şansına sahip olacaklar.

Garanti Bankası işe alım aşamasında adayları banka sınavına tabii tutulacak. Banka sınavı davetleri adaylara iş başvurusu aşamasında bildirdikleri cep telefonlarına SMS ve posta adreslerine e-mail olarak iletilecek.

Garanti Bankası tarafından 4 Mayıs 2018 tarihinde yayımlanan banka personeli alım ilanına aşağıda yer alan bağlantı vasıtasıyla 2 Temmuz 2018 tarihine kadar banka iş başvurusu yapabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/garanti-bankasi-telefon-bankaciligi-musteri-temsilcisi-istanbul-1427742
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.