Ana SayfaBankacılıkGüncel 2020 Ziraat Bankası Çalışma Saatleri

Güncel 2020 Ziraat Bankası Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

2020 Ziraat Bankası çalışma saatleri, yaz ve kış saat uygulamasına göre ayarlanmaktadır. Türkiye’nin en büyük kamu bankası olan Ziraat Bankası, Türkiye genelinde yer alan 1751 şubesiyle bankacılık hizmeti vermektedir.

Ziraat Bankası, Türkiye’nin en büyük bankası olma unvanına sahiptir. Kamusal Sermayeli Mevduat Bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası’nın Türkiye genelinde toplamda 1751 adet yurt içi şubesi yer alırken, 7 Mayıs 2018 tarihi itibariyle yurt dışında da 21 adet banka şubesi yer almaktadır.

2020 Ziraat Bankası Çalışma Saatleri

Ziraat Bankası, diğer bankalarda da olduğu gibi kamu çalışma saatlerine azami uyum sağlamaktadır. Genel olarak 09.00’da başlayan bankaların mesai saatleri, Ziraat Bankası için de aynıdır.

2020 bankaların çalışma saatleri sistemine uyum sağlayan Ziraat Bankası;

  • Ziraat Bankası sabah 09.00’da açılmaktadır.
  • Ziraat Bankası öğle arası 12.30-13.30 aralığında 1 saat süreyle yapılmaktadır.
  • Ziraat Bankası akşam 17.30’da kapanmaktadır.

Ziraat Bankası, öğle arası yapmayan bazı bankalar arasında yer almaz. Çalışanlarının dinlenmesinin, performansı için önem arz ettiğine inanan Ziraat Bankası, 12.30-13.30 saatleri arasında banka öğle arası uygulaması yapar. Bu zaman dilimi öncesinde yarım kalan işlemler varsa, bu işlemler ilgili banka personeli tarafından tamamlandıktan sonra öğle arasına çıkılır.

Ziraat Bankası Kaçta Kapanıyor?

2020 Ziraat Bankası mesai saatleri öğlenden önce 09.00 ile 12.30, öğlenden sonra da 13.30 ile 17.30 saatleri arasındadır. Ziraat Bankası kapanış saati 17.30’dur. Bu saat itibariyle banka içerisinde sıra almış ya da işlemi devam eden bir müşteri olması halinde ilgili banka personeli bu işlemi tamamlayana kadar banka kapanmaz.

17.30 sonrasında Ziraat Bankası şubesine gittiğinizde bankanın kapıları kapalıdır. İçerde bir müşteri görürseniz, bu kişiler bankaların çalışma saatlerinin son anlarında giriş yapıp, sıra almış olan kişilerdir. Bu yüzden bankaya giriş yapmak konusunda fazla ısrarcı davranmamanızı tavsiye ederiz.

Güncel 2020 Ziraat Bankası Çalışma Saatleri

Türkiye’nin en büyük bankası olma unvanına sahip olan ve son birkaç yıldır da en fazla kredi kullandıran banka olma unvanını taşıyan Ziraat Bankası mesai saatleri sabah 09.00 itibariyle başlamaktadır. Ziraat Bankası’nın kapıları banka personelinin hazır olması ve mesai saatlerinin başlaması ile birlikte açılarak, müşteriler sıralı bir şekilde içeri alınmaya başlar.

2020 Ziraat Bankası çalışma saatleri 12.30 – 13.30 aralığındaki öğle arası haricinde 09.00 ile 17.30 aralığında açık olmak üzere planlanmıştır. Bu saatler arasında Ziraat Bankası’nın size en yakın şubesine giderek bankacılık işlemlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bu saatler dışında ise Ziraat Bankası’nın internet bankacılığı ve mobil bankacılık uygulamalarını kullanarak birçok bankacılık işleminizi çözüme kavuşturabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.