Ana SayfaBankacılıkGüncel 2020 Türkiye İş Bankası Çalışma Saatleri

Güncel 2020 Türkiye İş Bankası Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’nin en çok tercih edilen bankaları arasında bulunan Türkiye İş Bankası çalışma saatleri de en çok merak edilenler arasında yerini alıyor. Kredi, kredi kartı, bankacılık işlemleri için banka çalışma saatlerinin bilinmesi, zamandan tasarruf için önemlidir. Her bankanın kendi özelinde çalışma zamanları bulunur.

Türkiye İş Bankası Çalışma Saatleri

Hepimizin en çok arattığı soru bankalar kaçta açılıyor sorusu. Bilmemiz gereken her bankanın kendi özelinde kuralları var. Standart bir uygulama olsa da bankalar inisiyatif kullanabiliyor. Bankaların öğle tatilleri ya da bankaların kapanış saatleri farklı olabiliyor.

Türkiye İş Bankası çalışma saatleri ise sabah saat 09.00’da başlıyor. Bazı bankalar 08.30’da, bazıları ise 09.30’da mesaiye başlayabiliyor. 09.00’dan sonra öğle arası paydosu veriliyor. Bu 12.30’da başlıyor. Yani öğlen bankaya gidecekseniz bankalar ne zaman öğle arasına çıkıyor cevabını bilmeniz gerekir. Öğle arası paydosu 1 saat devam ediyor. Bu vakitte hiçbir bankacılık işlemini gerçekleştiremezsiniz. 13.30’da ise öğleden sonraki banka mesai saatleri başlıyor. Bu mesainin son bitiş zamanı ise 17.30 olarak belirlenmiş. Yine bazı bankalar 17.00, bazı bankalar ise 16.30’da banka kapanışını yapıyor.

Türkiye İş Bankası mesai saatleri içinde tüm bankacılık işlemleri yapılıyor. Mesai saatleri dışında ise sırasını almış ve banka içinde olan müşterilerin işlemlerine devam ediliyor. Yani sıranızı almış ve banka içinde bekliyorsanız banka 17.30’da da kapansa işlem sıranızın gelmesini bekleyebilirsiniz. Ancak sıranızı alıp dışarı çıktıysanız ne yazıkki işlemler bir sonraki gün yapmanız gerekir.

Bazı bankacılık işlemleri şubelerden dışında, internet ve mobil uygulama üzerinden de yapılıyor. Bunun için illa da bankaya gitmenize gerekte yok. EFT, havale, kredi ödemesi, kredi taksit tarihinin değiştirilmesi, elektrik, su, doğalgaz, telefon faturası ödemeleri bankacılık uygulamalarından yapılabiliyor. Hatta bazı bankalar internetten kredi başvurusu yapılan kampanyalar düzenliyor. Bu kampanyalara başvurular için de banka çalışma saatleri takibi yapmanıza gerek kalmıyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.