Ana SayfaBanka İş İlanlarıAnadolubank, 3 Farklı İldeki Şubeleri için İş İlanı! Son Başvuru 20 Gün...

Anadolubank, 3 Farklı İldeki Şubeleri için İş İlanı! Son Başvuru 20 Gün Sonra!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Anadolubank 3 farklı ilde bulunan şubeleri için banka personel alımları yapıyor. Diğer banka iş ilanları, banka iş başvuruları ve banka sınavları için detaylara ulaşmak için detaylar…

Anadolubank Personel Alımları Detayı

Yayımlanan banka iş ilanları kapsamında Antakya, Ankara ve İstanbul’da bulunan şubeleri için banka personel alımları yapacak olan Anadolubank, banka iş başvurusu yapacak adayların en lise mezunu olmalarını istemektedir. Üniversite mezunu olan adayların banka iş başvuruları ön değerlendirmeye alınacaktır.

KOBİ Bankacılığı Portföy Yönetmeni alımları yapılacak olup, adayların banka şubelerinde Kobi Bankacılı alanında en az 3 sene veya daha uzun süreli iş deneyimine sahip olmuş olmaları, bankacılık ürünleri ile birlikte mevzuatına hakim olmaları, krediler, dış ticaret, nakit yönetimi sistemleri ve mali analiz konularında bilgi sahibi olmaları, satış yetkinliklerinin yüksek, hedef ve müşteri odaklı çalışma performansı göstermeleri, yüksek iş sorumluluğu ve başarma duygusuna sahip olmaları istenmektedir.

Tüm banka personel alımları kapsamında tüm adayların dinamik çalışma ortamına sahip olmaları, ekip çalışmalarında başarılı olmaları, insan ilişki ve iletişimlerinin kuvvetli olması, aktif olarak araç kullanabilmeleri, B sınıfı ehliyete sahip olmaları, erkek adayların ise askerlik görevlerini yerine getirmiş olmaları istenmektedir.

İstanbul’da görevlendirilecek adaylar Bayrampaşa, Sancaktepe ve Tuzla E5 şubelerinde görevlendirilecektir. Bu lokasyon için başvuru yapacak adayların söz konusu şubelere ulaşım sorunu yaşamamaları istenmektedir.

Banka Personel Alımları için Son Başvuru Ne Zaman?

Yayımlanan banka iş ilanı için son başvuru tarihi 21 Mayıs olarak belirlenmiştir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular geçersiz sayılacak olup, banka şartlara uygun adaylarla iletişime geçecektir.

Anadolubank tarafından ilgili iş ilanı detaylarına ve başvurusuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

https://www.kariyer.net/is-ilani/teb-turk-ekonomi-bankasi-makam-soforu-1668627
Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.