Ana SayfaBankacılıkGüncel 2020 Yapı Kredi Çalışma Saatleri

Güncel 2020 Yapı Kredi Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’nin en büyük dijital bankaları arasında yer alan Yapı Kredi, şubelerinden ATM’lerine, mobil bankacılıktan telefon bankacılığına kadar çeşitli kanallardan hizmet vermektedir. Biz bu yazımızda Yapı Kredi Çalışma Saatleri hakkında bilgi vereceğiz.

Yapı Kredi Çalışma Saatleri

Bankaların çalışma saatleri incelendiği zaman genel olarak aynıdır. Ancak her bankanın kendi özelinde bazı şartlarının ve değişik kriterlerinin de olduğu bilinmelidir.

Yapı Kredi Kaçta Açılıyor? Yapı Kredi Kaçta Kapanıyor? Yapı Kredi Haftasonları Açık mı? Gibi soruları cevaplandıracağız.

Yapı Kredi çalışma saatleri sabah 09.00’da başbblıyor. Yani mesai başlangıç saati 09.00 olmaktadır. Ancak çalışanlar daha erken saatte gelip, hizmet öncesi işlemlerini tamamlıyor.

Bankaların çalışma saatleri de genel olarak 09.00’da başlıyor. Bazı bankalarda 15’er dakikalık farklar olabiliyor. Yapı Kredi kaçta kapanıyor? Bankanın kapanış saati ise 17.00’dir. Yani 17.00’den sonra banka şubesine müşteri alınmamaktadır. Ancak bireysel bankacılık, KOBİ bankacılığı ya da gişe işlemleri için öncesinde sıra almış, sırası gelmemiş, banka çalışma saatleri sonrasında içeride kalmışsa işlemler devam ediyor.

Yapı Kredi Öğlen Tatili Ne Zaman?

Banka öğle tatiline 12.00’da çıkıyor. Bu saat kış ve yaz mevsimlerinde değişiklik gösterebiliyor. Bu değişim ise yarım saat yani 30 dakika kadar olabiliyor. Yine bölgesel ve şubesel olarak 12.00 sonrasında öğle tatiline çıkanlar da olabiliyor.

Yapı Kredi öğle tatili bitiş zamanı ise 13.00’tür. Saat 13.00’dan sonra ise öğleden sonraki Yapı Kredi mesai saatleri başlıyor ve 17.00’a kadar devam ediyor.

Haftasonları hizmet vermeyen banka, bazı illerde cumartesi günleri açık olabiliyor. Bunlar;

  • İstanbul Carrefour Şubesi
  • İstanbul Akasya AVM Şubesi
  • İstanbul Cevahir AVM Şubesi

Bu 3 şube hem cumartesi hem Pazar günleri sabah 10.30 ile akşam 21.30 saatleri arasında hizmet veriyor.

Yapı Kredi Öğle Mesai Saatlerinde Çalışan Şubesi Var mı?

Bazı AVM’lerde bankanın şubeleri bulunur. Bu şubeleri yazımızın yukarısında belirttik. Bu şubelerde Yapı Kredi mesai saatleri içerisinde öğle vakti de bulunur. Aynı zamanda bu şubeler AVM’ler açılınca açılır, AVM’ler kapanınca kapanır. Bu şubelerin açık olma sebebi ise AVM’lerin de hafta sonları açık olmasıdır.

Yapı Kredi Resmi Tatillerde Çalışıyor mu?

Diğer bankalarda da olduğu gibi Yapı Kredi de resmi tatillerde ve resmi tatillerde çalışmamaktadır. Ancak bankalar arife günlerinde çalışıyor mu diye sorulacak olursa evet diyebiliriz. Bankalar arife günlerinde çalışıyor. Yarım gün yani saat 12.00’a kadar hizmet vermeye devam ediyorlar. Öğle mesaisi başlangıç saatinde de kapanışı yapıyorlar. Arife gününde bankalar diğer günlerde olduğu gibi aynı hizmetleri vermeye devam ediyorlar.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.