Ana SayfaKredilerŞekerbank Konut Kredisi Faiz İndirimi! 5 Yıl Vadeyle 25.000 TL Daha Az...

Şekerbank Konut Kredisi Faiz İndirimi! 5 Yıl Vadeyle 25.000 TL Daha Az Ödeme!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası’ndan sonra Şekerbank Konut Kredisi Faiz İndirimi! 5 yıl vadeli 500.000 TL konut kredisi, %0,98 faiz oranı, uygun ödeme planları! 25.000 TL daha az ödeme ile.

Dün (10 Mayıs Perşembe) gündemde olan konut kredisi faiz oranı indirimi kampanyası için Ziraat Bankası açıklama yapmıştı. Bankadan yapılan açıklamaya göre artık konut kredisi faiz oranları yüzde 1,23 yerine 0,98 olarak uygulanacak. Yani 5 yıl vadeli 500.000 TL konut kredisi için artık 100.000 TL daha az toplam ödeme yapılacak.

Şekerbank Konut Kredisi Faiz İndirimi %0,98

Ziraat Bankası’ndan sonra diğer kamu banklarının da faiz indirimini gideceği yönünde açıklama yapılmıştı. Nitekim de öyle oldu. Şekerbank konut kredisi faiz oranı indirimi için belirlediği oranı açıkladı. Şekerbank’ta Ziraat Bankası’na benzer şekilde yüzde 0,98 oranında faiz uygulayacak. Ancak Ziraat Bankası’ndan farkı 120 ay yerine 60 ay vadeli ödeme planları için geçerli olacak. Kredi üst sınırı Ziraat Bankası ile benzer şekilde 500.000 TL’ye kadar olacak.

Ayda 432 TL, Toplamda 26.000 TL Daha Az Ödeme!

Şekerbank konut kredisi faiz oranı öncesinde %1,66’ydı. Vatandaşlar aldıkları 5 yıl vadeli 100.000 TL konut kredisi için öncesinde aylık 2.644,94 TL, faiziyle birlikte toplam 158.696,34 TL ödeme yapıyorlardı. Yeni faiz oranıyla aylık ödeme 2.212,34 TL, toplam geri ödeme 132.740,15 TL olacak. Yani vatandaşlar toplamda 25.956 TL, ayda ise 432 TL daha az ödeme yapacaklar.

Şekerbank Konut Kredisi Faiz İndirimi ile ilgili açıklamalarda bulunan bankanın Genel Müdürü Servet Taze, ekonominin inişli çıkışlı bir dönemden geçtiğini, bu dönemde ülkemizin lokomotif  sektörleri başında olan konut sektöründe hareketlilik yaşanarak tüm alanların bundan pozitif olarak etkileneceğini söyledi. Tüm bu gelişmelerde Şekerbank faaliyetleri temelin bulunan sorumlu bankacılık geleneği ile hem konut sektörüne hız kazandıracaklarını hem Türkiye Ekonomisine katkı sağlayacakları hem de ilk ke ev sahibi olacakları kredi imkanı sağlayabileceklerini söyledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.