Ana SayfaEkonomiSerbest Piyasada Hafta Sonu Altın Fiyatları! 12 Mayıs Cumartesi Çeyrek Altın Ne...

Serbest Piyasada Hafta Sonu Altın Fiyatları! 12 Mayıs Cumartesi Çeyrek Altın Ne Kadar?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Serbest piyasada altın satış ve alış işlemleri hafta sonunda da devam ediyor. Gram altın bugün piyasada 182 liralık banttan açılış yaparken, çeyrek altın fiyatı hafta sonuna yüzde 1,61’lik primle başladı. Çeyrek altın yükseliş sonrasında ne kadar oldu? Yeni günün altın fiyatları haberimizde…

Altın Fiyatlarında Hafta Sonu Gelişmeleri…

Dün güne düşüşle başlayan altın fiyatları, günün ilerleyen saatlerinde sert bir yükselişe ev sahipliği yaptı. Çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Reşat altın ve cumhuriyet altını farklı oranlarda değer artırdı. Artışla birlikte serbest piyasa ve Kapalıçarşı altın piyasası hareketlendi. Altın yatırımcısı gözünü fiyat değişimlerinden alamadı. “Bugün altın fiyatı ne kadar oldu” diyorsanız, işte bu sorunun yanıtı ve piyasadaki gelişmeler…

Altının Gram Fiyatı!

Altının gram fiyatı dün yine 182 liralık banda giriş yaptı. Bugün ise altının gram fiyatı alışta 182,73 liradan işlem görmeye başladı. Gram altın satışta ise 182,86 liraya yükseldi.

Çeyrek Altın Hafta Sonu Ne Kadar Oldu?

Çeyrek altın hafta sonuna 299,23 liralık satış fiyatıyla başladı. Ramazan ayına sayılı günler kala hediyelik çeyrek altın telaşesine giren vatandaşlar artan fiyatlar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Çeyrek altının alış fiyatı ise bugün 292,62 lira oldu.

Yarım Altın Ne Kadar Oldu?

Yarım altın dün günün ilk satışlarına 589 lira seviyesinde başlamıştı. Bugün ise fiyatını yüzde 1,61 artırarak 598,47 liraya yükseltti. Alış işlemleri ise gün açılışında 583,41 liradan yapıldı.

Reşat Altın Bugün Ne Kadar?

Reşat altın bugün yüzde 2,90’lık prim yaptı. Alış fiyatı bin 227,47 liraya, satış fiyatı ise bin 239,95 liraya yükseldi.

Tam Altın Kaç Lira Oldu?

Tam altın yatırımcısının yüzü hafta sonu fiyatlarıyla güldü. Tam altın 12 Mayıs cumartesiye alışta bin 206,77 liradan başladı. Satışlarsa saat 08.31 itibariyle bin 236,90 liradan devam ediyor.

Cumhuriyet Altını Güncel Fiyat!

Cumhuriyet altını almayı planlayanlar dikkat! Cumhuriyet altını bugün satışta bin 207 liradan işlem görüyor. Alış fiyatı ise bin 195 liralık seviyeden gün açılışı yaptı.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.