Ana SayfaEkonomiCumhurbaşkanı Erdoğan’dan Banka Faizleri Mesajı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Banka Faizleri Mesajı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faizin bütün kötülüklerin anası olduğunu, bu yüzden de aşağı çekilmesi gerektiğini söyledi.

Enflasyonun Ana Sebebi Faizlerin Yüksek Olması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB olarak kısaltılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’ne katıldı. Törende bir konuşma yapan Erdoğan faizlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Faizin bütün kötülüklerin başı olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı enflasyonun düşmemesinin ana nedeninin de banka faizlerinin yüksek olması olduğunu, bu sebeple de aşağı çekilmesi gerektiğini belirtti.

Faizi Yüksek Tutarak Oyuna Geliyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı konuşmada genellikle kaynağı yurtdışı olan çeşitli manipülasyonlarla Türkiye’nin hedeflerinden uzaklaştırılmaya çalışıldığını, ancak bunun önünü kestiklerini, küçük dalgalarda boğulmaya çalışılan Türkiye’nin kendisini büyük limanlara taşımayı başardığını, banka faizlerini yüksek tutmanın bu oyunlara gelmek olduğunu, Türkiye’yi kur spekülatörlerinin, faiz lobisinin, kredi derecelendirme kuruluşlarının ilgilendirmediğini, kendilerini ülkenin ekonomik temsilcilerinin ilgilendirdiğini de söyledi.

Herkesi Kendi Kardeşim Gibi Görüyorum

Erdoğan, kendisinin de daha önce ticaretle uğraştığını, kazandığını ve kaybettiğini, bu yüzden kendisini TOBB üyelerinden biri olarak gördüğünü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni kendi çatısı, kendi kuruluşu olarak kabul ettiğini, bu çatı altında değişik mezhep ve inançlardan pek çok kişinin olduğunu, bu gibi farklılıkların Türkiye’nin gücünü oluşturduğunu, herkesi kendi kardeşi gibi gördüğünü de ifade etti.

Seçimlerden Sonra Türkiye Kabına Sığmaz Bir Hale Gelecek

Türkiye ekonomisine büyük bir titizlikle yaklaştıklarının da altını çizen Cumhurbaşkanı Erdoğan, bazı kesimlerin hoyratça bunun üzerine gitmeye çalıştığını, son günlerde de benzer bir durumla karşı karşıya olduklarını, küresel piyasalardan dolayı ortaya çıkan bazı gelişmelerden dolayı Türkiye piyasalarını huzursuz etmeye çalıştıklarını, 24 Haziran 2018 tarihinde düzenlenecek olan seçimlerden sonra Türkiye ekonomisinin kabına sığmayacak bir hale geleceğini, ülkemizin kendi içinde sağlam durması gerektiğini, küresel risklerle ancak bu şekilde başa çıkılabileceğini de sözlerine ekledi.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.