Ana SayfaEkonomiSerbest Piyasada (13 Mayıs Pazar) Çeyrek Altın ve Altının Gramı Ne Kadar?

Serbest Piyasada (13 Mayıs Pazar) Çeyrek Altın ve Altının Gramı Ne Kadar?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bu içerikte neler var?

Altının gramı haftanın son gününde 182 lira bandından satışa sunuldu. Altın bilezik fiyatları ve altın kolye fiyatları gram fiyatın artmasıyla yükseldi. Çeyrek altın ise güne yüzde 0,24’lük düşüşle başladı. Yarım altın ve tam altın da fiyat düşürdü. İşte güncel altın fiyatları…

Altın Gramı Ne Kadar Olur?

Bugünlerde herkes “Altın fiyatları ne olur?” sorusunun yanıtını arıyor. Uzmanlar fiyatlar hakkında net görüşler bildirmezken, piyasa hareketleri ve gelişmeleri fiyatların bir süre daha dalgalı bir seyir içerisinde olacağının sinyallerini veriyor.

Bu hafta altın döviz kazandırırken, borsa haftayı düşüşle tamamladı. Altın ons değeri ise bugüne 1.318,77 seviyesinden başladı. Diğer altın gruplarındaki fiyatlarsa serbest piyasada şöyle kaydedildi.

Altının Gram Fiyatı!

Altının gramı bu hafta Kapalıçarşı altın piyasasında yüzde 2,40’lık prim yaptı. Altının gramı bugünse 182,54 liradan satışa sunuldu. Öte yandan alış için belirlenen fiyatsa 182,41 lira seviyesinde gözlemlendi.

Çeyrek Altın 13 Mayıs Pazar Ne Kadar Oldu?

Çeyrek altın fiyatı vatandaşların takibi altında bir hafta geçirdi. Geçen haftanın sonunun çeyrek altın 293 lira bandında bulunmaktaydı. Bu haftanın alış fiyatı 291,85 lira oldu. Çeyrek altının satış fiyatıysa günün ilk işlemlerine 298,45 liradan başladı.

Yarım Altın Ne Kadar?

Yarım altın haftanın son gününde yüzde 0,24’lük düşüşe ev sahipliği yaptı ve alışta 581,88 liraya geriledi. Satış için belirlenen serbest piyasa fiyatı ise saat 08.20 itibariyle 596,90 lira oldu.

Reşat Altın Ne Kadar?

Reşat altın bugün ne kadar oldu, diyorsanız alış fiyatı bin 238 liraya yükseldi. Yüzde 3,64 değer artıran tam altının satış fiyatı ise bin 250 lira 95 kuruştan devam ediyor.

Tam Altın Ne Kadar?

Tam altın yüzde 0,24’lük düşüş sonrasında bugünkü alış işlemlerine bin 167,42 liradan başladı. Satış fiyatı ise bin 190 lira seviyesinden alıcı buldu.

Cumhuriyet Altını Ne Kadar?

Cumhuriyet altını yatırımcısının yüzü bu hafta güldü. Haftalık bazda yüzde 2,42 değer artıran Cumhuriyet altını alışta bin 206 liraya, satışta bin 128 liraya yükseldi.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.