Ana SayfaBankacılıkGüncel 2020 Akbank Çalışma Saatleri

Güncel 2020 Akbank Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank çalışma saatleri, Akbank kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor, öğle arasına kaçta çıkıyor, mesai saatleri nasıl? Gibi soruların cevapları….

Türkiye’de 900’den fazla şubesi olan, 15 binden fazla çalışanı olan Akbank, ülkemizin en büyük bankaları arasında yer alıyor. Bu nedenle de Akbank çalışma saatleri ya da Akbank mesai saatleri en çok merak edilenler arasında yer alıyor.

Akbank Çalışma Saatleri

Her bankanın çalışma saatleri birbirinden farklı olmasa da ufak tefek yarım saatlik farklar olabiliyor. Akbank açılış saati sabah 09.00 olarak belirlenmiştir. Yapılacak olan bankacılık işlemleri için 09.00’dan önce gitmenize gerek yoktur. Ancak haftanın ilk günü çok yoğun olması sebebi ile 08.00-08.30 gibi gidebilir, sıra olması ihtimaline göre sıraya girebilir, erkenden işlerini halledebilirsiniz. Banka kapanış saati ise 17.30’dur. 17.30’da son sıra alınır ve sonrasında sıra verilmez. Ancak öncesinde sıra almışsanız son sıra alana kadar işlemler devam eder. Burada da bankanın içinde veya dışında olmanız fark eder. Eğer sıra almış ve dışarı çıkmışsanız 17.30’dan sonra banka içine giremezseniz. İşlem için bir sonraki gün gelmeniz gerekir. 17.30’da halen daha size sıra gelmemişse ve banka içinde bekliyorsanız size sıra gelene kadar işlem devam eder.

Akbank Öğle Arasına Kaçta Çıkıyor?

Akbank mesai saatleri içinde 12.30 ile 13.30 arası dahil değildir. Çalışanlar öğle paydosu verir. Eğer öğleden önce sıra almış ve sıra gelmemişse öğleden sonrayı beklemeniz gerekir. Bankaların öğle arası saatleri bankadan bankaya göre değişkenlik gösterebilir. Bu saatler yaz ve kış dönemlerinde de farklılık gösterebilir. 09.00’da başlayan Akbank çalışma saatleri 12.30’da öğle paydosuna ara verir. 13.30’da öğleden sonraki mesai saati başlar ve 17.30’da sonlanır.

İnternet Bankacılığıyla da İşlemlerini Halledebilirsiniz!

Bankacılık işlemleri için banka çalışma saatlerini takip etmek etmek, bankada bulunmak zorunda değilsiniz. Müşteri hizmetlerini arayarak, ATM’leri kullanarak ya da internet bankacılığı da pek çok hatta neredeyse tüm işlemler yapılabilir. Teknolojinin gelişmesi ile bankalar da sundukları hizmet ağlarını genişletmeye devam ediyor. Kredi ve kredi kartı taksit ödemeleri, başvuruları, yapılandırmaları hem mobil hem de internet bankacılığı ile yapılır. Diğer ödemeleri havale, EFT, bireysel ve kurumsal tüm bankacılık işlemleri için bankanın mobil ve internet bankacılığını kullanabilir, zamandan tasarruf yapabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.