Ana SayfaDiğer İş İlanlarıPTT 5.000 Personel Alımı Başvuruları Bugün Başladı!

PTT 5.000 Personel Alımı Başvuruları Bugün Başladı!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından müjdesi verilen personel alımında başvurular başladı.

PTT Personel Alımı Başvuruları Bugün Başladı

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan daha önce yaptığı bir açıklamada PTT’ye 5.000 yeni personel alımı yapılacağını bildirmişti. Bakan Arslan tarafından duyurulan PTT personel alımları ile ilgilenen vatandaşların başvuruları kabul edilmeye bugün başlandı.

Başvurular Ne Zaman Sona Erecek?

PTT AŞ. bünyesinde göre verilmek üzere 5.000 personel işe alınacak. İşe alınacak yeni personellerin 1.623 kişisi postacı, 200 kişisi tekniker, 2.625 kişisi gişe personeli, 82 kişisi avukat,470 kişisi de mühendis olacak. PTT personel alımlarında başvuru sahiplerini sınava tabi tutacak. PTT iş başvurusu sınavı başvuruları bugün başladı. Sınava son başvuru için tarih ise 21 Mayıs 2018 olarak bildirildi.

PTT personel alımları kapsamında işe alımı sağlanacak olan 1.623 postacının 1.000 kişisi adaylar arasından, 623 kişisi de taşeron firmalardan seçilecek. Açık pozisyonlardan olan gişe memurluğunda ihtiyaç olan 2.625 gişe personelinin de 2.025 kişisi adaylar arasından 600 kişisi taşeronlar arasından belirlenecek.

PTT Personel Alımı Başvuruları Nasıl Yapılacak?

Daha önce yaptığı bir açıklamada müjdesi Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından veriken PTT personel alımı sınavı için başvurular bugün başladı. Sınav başvuruları 21 Mayıs 2018 tarihine kadar yapılabilecek. Başvurular PTT’nin ptt.gov.tr ve ik.ptt.gov.tr internet adresleri üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuru yapacak olan adaylar bildirilen açık pozisyonlar için düzenlenecek olan yazılı sınava katılacak olup her aday sadece bir pozisyon için başvuru yapabilecek.

Personel Alımı Sınavları Nerede Düzenlenecek?

PTT personel alımı sınavı Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Bursa, Antalya, Van, Samsun, Diyarbakır, Gaziantep, Eskişehir, Trabzon, Kayseri, Kocaeli, Malatya, Konya, Erzurum illeri öncelikli olmak üzere 17 değişik merkezde yapılacak. Sınava katılım ücretinin 60 lira olduğu da açıklandı.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.