Ana SayfaBankacılıkGaranti Bankası Müşteri Hizmetleri-Nasıl Direkt Bağlanırım?

Garanti Bankası Müşteri Hizmetleri-Nasıl Direkt Bağlanırım?

Garanti Bankası'nın 2 tane  müşteri hizmetleri bulunmaktadır. Tüm detaylara yazının devamından ulaşabilirsiniz.

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası Müşteri Hizmetleri ile bankacılık işlemlerini istediğiniz yerden istediğiniz zaman hızlı ve kolay yapabilirsiniz. Bankanın 2 tane müşteri hizmetleri bulunmaktadır. Bunlar 444 0 333 ve 0850 222 0 333’tür. Peki Nasıl Hızlı Bağlanırsınız?

Garanti Bankası Müşteri Hizmetleri Numarası

Alo Garanti Müşteri Hizmetlerine bağlanmak için sesle doğrulama özelliği kullanmak isterseniz ilk olarak sesinizin sisteme tanımlı olması gerekmektedir. Sesiniz sisteme tanımlıysa, müşteri temsilcisine hızlı bağlanarak, metin doğrulaması yapmanıza gerek kalmaz. Sesle doğrulama yapmak için ise Self-Servis Sesle İşlem adımlarını konuşarak yapmanız gerekmektedir. Bu işlem sadece tek seferlik yapılmaktadır.

Garanti Bankası Müşteri Hizmetleri Numarası 2 tanedir. Bunlardan biri 444 0 333, diğeri ise 0850 222 0 333’tür. Bu iki numaradan birini arayarak müşteri temsilcinize bağlanabilirsiniz. Yurt dışından Alo Garanti’ye bağlanmak istiyorsanız da bunların başına +90 eklemeniz gerekmektedir.

Garanti Bankası Müşteri Temsilcisine Hızlı Bağlanma

Garanti Bankası müşteri temsilcisine hızlı bağlanma için yine 2 yöntem mevcuttur. Bunlardan biri sesle yönlendirme yapmak ve tuşlayarak zaman kaybetmemek. Bir diğeri ise yapacağınız işlemleri doğru bilmektedir. Sesle yönlendirmeyi yazının başında detaylı anlatmıştık. Tuşlayarak Garanti Bankası müşteri temsilcisine direkt bağlanma için rakamların hangi anlama geldiğini bilmeniz gerekir.

0’ı tuşlayarak kayıp kartı menüsüne yönlendirilirsiniz. 1’i tuşlayarak kart işlemleri menüsüne yönlendirilirsiniz. 2’yi tuşlayarak havale, EFT vb. gibi bankacılık işlemleri menüsüne yönlendirilirsiniz. 3’ü tuşlayarak internet ve cep şubesi destek menüsüne, 4’ü tuşlayarak da Garanti Bankası kampanyalarına yönlendirilirsiniz. Bu menülerden sonra diğer menülerle karşılaşacaksınız. Eğer Garanti Bankası müşteri temsilcisine hızlı bağlanma yapmak istiyorsanız 1, 3 ya da 5’i tuşlamanız gerekmektedir. Bundan sonra ise sırada bekletilecekseniz. Müşteri temsilcisine bağlandıktan sonra ise sizden Alo Garanti Şifresi talep edilecektir. Bu işlem sizin güvenliğiniz için sorgulanmaktadır.

Alo Garanti ve Yapılan İşlemler

Alo Garanti Hizmetleri yılın her günü her saatinde hizmet verir. Telefon olan her noktadan Alo Garanti’ye bağlanmak mümkündür. Alo Garanti’den yapılan işlemler para çekmek dışında her şeydir. Aynı zamanda bu işlemlerle de fiyatlama ve ücret avantajları sunulur.

Alo Garanti Bankası Müşteri Hizmetleri ile yapılan işlemler ise kısaca şu şekildedir; Hesap açılışları, yatırım işlemleri, para transferleri, ödemeler, fatura işlemleri, kart işlemleri, vergi işlemleri, döviz alım satımı, bilgi hizmetleri ve genel bilgiler.

Garanti Bankası Müşteri Hizmetleri numarasını arayarak bankacılık işlemlerini evinizden, iş yerinizde, ofisinizde, her yerde hızlı ve kolay olarak yapabilirsiniz. Alo Garanti Müşteri Hizmetleri ile de müşterilerine sesle yönlendirme imkanı sunulup, rakamları da tuşlamanıza gerek kalmaz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.